da
Alyson Noël

De udødelige 3: Skyggeland

unavailable
"Hot hot hot! Elskede bogen fra allerførste side! Jeg måtte virkelig beherske mig for ikke at læse den hele i én mundfuld."
- læseranmeldelse af Blå måne fra Saxo.com"Alyson Noël holder sine læsere i et jerngreb fra første til sidste side. Jeg kan ikke få nok af ægte kærlighed, og jeg var grædefærdig, da jeg havde læst Skyggeland færdig."
- Fantastic Book ReviewEvers elskede, den udødelige Damen, er blevet forbandet af en hævngerrig rival. Nu kan selv en flygtig berøring mellem Ever og Damen få fatale følger - og et kys kan kaste dem begge ned i evig glemsel i det uhyggelige Skyggeland.For at hæve forbandelsen ser Ever sig nødsaget til at lære magi. Her får hun hjælp fra en uventet kant: Den smukke og underligt bekendte Jude tager hende under sine vinger og viser hende alt om denne hemmelige verden. Selv om Ever ønsker at redde Damen, udvikler hun også følelser for Jude - og efterhånden begynder hun at tvivle på, om det nu også er Damen, der er hendes sande soulmate.Skyggeland er tredje bind i serien De udødelige.
Ця аудіокнижка зараз недоступна
11:31:32
Правовласник
Forlaget Alvilda
Видавництво
Forlaget Alvilda
Перекладач
John Lysmand
Розповідач
Christine la Cour

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз