da
Аудіо
Erin Watt

En enkelt lille ting

Слухати в додатку
Da Beths søster dør i et trafikuheld, bliver Beths liv ændret for altid. Tre år senere har den 17-årige Beth fået nok af at blive holdt i stram snor af sine overbeskyttende forældre. En aften tager hun til fest, hvor hun møder den søde fyr Chase. De tilbringer natten sammen, og for første gang i sit liv har hun én lille oplevelse, hun kan have for sig selv.
Men hemmeligheden viser sig at være langt større, end Beth havde forestillet sig, da hun opdager, at Chase var føreren af den bil, der ramte hendes søster, den skæbnesvangre aften.
Chase har kæmpet med skyldfølelsen lige siden, og da det går op for ham, hvem Beth er, gør han alt for at undgå hende. Alligevel er det umuligt for begge at modstå tiltrækningen mellem dem. Men selv hvis Beth kan tilgive Chase, har deres kærlighed så overhovedet en fremtid, når alle omkring dem er fordømmende?
En enkelt lille ting er en rørende, klog og velskrevet teenageromance om kærlighed, tilgivelse og umulige valg af succesforfatterne til Royals-serien.
”Erin Watts bedste bog til dato.”   – HYPABLE
8:19:10
Видавництва
Gyldendal, FLAMINGO
Перекладач
Astrid Heise-Fjeldgren
Розповідач
Mathilde Eusebius

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз