da
Nina Belling

Til en fremmed

unavailable
I 1475 rejser den danske dronning på pilgrimsfærd til Rom. Med i følget er Christine og hendes mor, kongens tidligere elskerinde, og undervejs på rejsen bliver moren bortgift til en florentinsk skriver. Han opdager snart, at den lille pige har et usædvanligt talent for at skrive bogstaver, og Christine bliver hurtigt den dygtigste i hans scriptorium.

Fra sin mor, der har hjemve, hører Christine om et sjældent håndskrift, som den danske konge gav hende med på rejsen. Det giver hende forventninger om en stor fremtid, som er uløseligt forbundet til det sjældne skrift.

Da det rygtes, at stedfaderen har det gamle skrift i sin besiddelse, opsøges han af mange, som er interesserede i at få fingre i det. Fra sin skrivepult forsøger Christine at vogte sin skat, men en dag er håndskriftet alligevel sporløst forsvundet.

Mistanken falder straks på Christine, og da stedfaderen senere findes myrdet, og en fremmed afhenter Christine for at føre hende til et hus langt ude i bjergene, synes alt håb om en fremtid ude.

Nina Belling (f. 1957) er uddannet lærer. I år 2000 debuterede hun som forfatter med romanen "Til en fremmed".
Ця аудіокнижка зараз недоступна
7:48:08
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Розповідач
Ellen Dahl Bang

Враження

Як вам книжка?

Вхід або реєстрація

Слухайте аудіокнижки
в додатку

У бібліотеці Букмейта з’явились аудіокнижки – слухайте їх у додатку на телефоні або планшеті.

Til en fremmed
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз