da
Anne Holt

Skyggedød

unavailable
En regnfuld fredag eftermiddag i juli 2011 dør en otte årig dreng i sit eget hjem øjensynligt efter at være faldet ned fra en trappestige. Forældrene er utrøstelige. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik tror som alle andre at dødsfaldet skyldtes en tragisk hjemmeulykke. Kun den purunge og nyuddannede politibetjent Henrik Holme fatter mistanke: Alt var muligvis ikke som det burde være i det resursestærke og tilsyneladende velfungerende hjem på en af Oslos dyreste adresser. Uden erfaring, men med stor viljestyrke og sikker tæft, lykkes det ham at få Inger Johanne med i en efterforskning som skal vise sig at få fatale følger.

I skyggen af den nationale katastrofe som ramte Norge den dag Sander døde, forsøger den umage duo at kaste lys over en families beskidte hemmeligheder.

Jagten på sandheden om den otteåriges død bliver en brutal konfrontation med fordomme og fortielser, skam og løgne, systemsvigt og menneskelig fornedrelse.

SKYGGEDØD er det femte og sidste selvstændige bind i serien om Inger Johanne Vik og Yngvar Stubø. Tidligere bøger i serien er DET SOM ER MIT, DET SOM ALDRIG SKER, MADAME PRÆSIDENT og PENGEMANDEN. Serien er oversat til 25 sprog og solgt i millioner af eksemplarer over hele verden.

Lydbogen er indlæst af Annette Grunnet.
Ця аудіокнижка зараз недоступна
9:18:02
Видавництво
Gyldendal
Перекладач
Ilse M. Haugaard
Розповідач
Annette Grunnet

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз