da
Аудіо
Amy Daws

Grib mig

Слухати в додатку
”Jeg vil ikke have, at du dominerer mig, Sloan. Jeg vil bare gerne overgive mig til dig.”
Gareth Harris har altid været i kontrol. Som anfører for Manchester United og ældste bror i den store Harris-familie er han vant til at være den, der tager styringen. Men ansvaret er udmattende, og Gareth ønsker mere end noget andet at koble fra og give slip. At afgive kontrollen er noget, han aldrig har kunnet ... Lige indtil han møder Sloan.
Amerikanske Sloan er for nyligt blevet skilt og står midt i en indædt kamp om forældremyndigheden for sin datter, og alt føles ude af hendes hænder.
Så da Gareth, den sexede fodboldspiller som hun er stylist for, gør det klart, hvor tiltrukket han er af hende, kaster de sig ud i en affære. Det skulle bare handle om sex og være deres frirum, væk fra resten af verden og forpligtelserne … Ingen af dem havde forudset, hvad følelser kunne betyde for spillereglerne.
Grib mig er den første bog i en duet om den ældste bror, Gareth Harris. Romanen er samtidig den fjerde, selvstændige sportsromance om Londons berømte og berygtede fodboldspillende Harris-brødre.

“Harris-brødrene er afhængighedsskabende på så mange planer!” – TRUE STORY BOOK BLOG
Grib mig er FREMRAGENDE!” Amy Daws skriver den bedste sportsromance på markedet.” – SPELLBOUND STORIES BOOK BLOG
Grib mig er Amy Daws’ bedste bog til dags dato. Gareth and Sloan er sprængfarlige og deres unikke forhold fangede mig fra første side.” – MODERNBELLEBOOKS
“Amy Daws gjorde Gareth hvert et sekund af ventetiden værd.” – DEVILISHLY DELICIOUS BOOK REVIEWS
9:16:37
Видавництва
Gyldendal, FLAMINGO
Перекладач
Louise H.A. Trankjær
Розповідачі
Søren Højen, Sarah Juel Werner

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз