da
Аудіо
Lise Lotte Frederiksen

Alt om britisk periodedrama - del 3

Слухати в додатку
I tredje og sidste afsnit af podcastserien "Alt om britisk periodedrama" kommer du sammen med Lise Lotte Frederiksen endnu engang godt og grundigt rundt i periodedramaets spændende repertoire. Afsnittet fokuserer på 80’er-hittet "Brideshead Revisited" og den moderne klassiker "Peaky Blinders". Derudover inddrager Lise Lotte Frederiksen de to ikoniske forfattere, Jane Austen og Charles Dickens, for at undersøge briternes særlige dygtighed hvad angår historiefortælling. God fornøjelse!

I denne podcastserie i 3 dele kan du få indblik i et bredt udvalg af de storslåede, britiske serier, som vi kender som periodedramaer, eller kostumedramaer, som de også kaldes. Lise Lotte Frederiksen fortæller med indlevelse og stort vid om serier som "Downtown Abbey", "The Tutors" og "Peaky Blinders". Samtidig inddrager hun litteraturhistorien og bruger den til at sammenstykke et helt og interessant billede af genren i tv-historien.

LISE LOTTE FREDERIKSEN ser først og fremmest sig selv som formidler og har en stor kærlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.
Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste år har hun primært holdt foredrag om litteratur og gået litterære byvandringer i europæiske byer.
0:42:44
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Розповідач
Lise Lotte Frederiksen

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз