Renée Toft Simonsen

Børnene fra Sølvgade tager kampen op

unavailable
Lydbog indlæst af Renée Toft Simonsen selv.

Børnene fra Sølvgade er flyttet hjem til miss Nelly og Brian og har fået hver deres værelse i huset på Martinsvej. De er lykkelige for deres liv i deres nye familie, der måske ikke ligner alle andres, men hvor der er mindst lige så meget kærlighed som inde hos naboen.


Men en dag banker det på døren … kommunetrolden har fundet dem, og hun kommer ikke alene denne gang. Det viser sig nemlig, at børnenes bedsteforældre har opsnuset, at moren er forsvundet – og nu vil de have børnene med sig hjem til godset på Fyn. Børnene vil helst være hos miss Nelly og Brian, men det er svært at sætte sig op imod regler – og hvem er egentlig ens rigtige familie: dem, der har lavet en, eller dem, man elsker allerhøjest i hele verden?Pressen skrev om første bind i serien:
Weekendavisen, Erik Barkman: ’Børnene fra Sølvgade’ er en varm og sympatisk fortælling om søskendekærlighed og om at leve på kant med voksenverdenens regler.


**** Berlingske, Merete Reinhold: ’Børnene fra Sølvgade’ er underholdende og hyggelig læsning med en fin morale om at passe på hinanden, uanset hvad andre mener. Renée Toft Simonsen skriver hverdagsdramatik for tweens, ligefremt og ligetil, det er let at læse og med god fremdrift og underspillet humor.
Ця аудіокнижка зараз недоступна
4:48:08
Розповідач
Renée Toft Simonsen

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз