nl
Аудіо
Gillian King

Sweet sixteen

Слухати в додатку
Hij wist altijd al dat hij anders was. Op het oog een goed opgevoede, welbespraakte en sportieve jongen uit het dorp. Populair. Intelligent. Maar vanbinnen voelde hij het kwaad in zich groeien. Hij wist zijn duistere verlangens jarenlang te onderdrukken. Tot hij haar zag. Het meisje met de rode rugtas. Zij was alles waar hij van gedroomd had. Een gezicht als een engel. Ze was het mooiste meisje dat hij ooit gezien had. Onschuldig en sexy tegelijk. Alles aan haar fascineerde hem. Hij wist in die paar seconden dat hij haar zag, dat zij degene was die hij moest kiezen.

De Zilveren Strop is een schrijfwedstrijd voor spannende korte verhalen, georganiseerd door Hebban en de Gouden Strop. Deze serie bestaat uit de top 5 van de 162 inzendingen. Één verhaal werd gediskwalificeerd, de overgebleven 161 verhalen werden beoordeeld door 55 voorselecteurs, samengesteld uit enthousiaste lezers en kenners van de spannende genres.

De eindjury bestond uit Corine Hartman (juryvoorzitter), Peter Römer, Isa Maron en Sander Verheijen (hoofdredacteur Hebban.nl).

Ontdek zelf de spannendste korte verhalen van 2021!

Gillian King werd vierde bij schrijfwedstrijd De Zilveren Strop 2021.

Juryrapport:
"Sterk begin! Karakter onbeschaamd en ondubbelzinnig neergezet. Goed opgeschreven, mooie spanning gebouwd."

Gillian King is de auteur van zeven romans. Haar zesde roman, 'Ik mis je', werd door Chicklit.nl verkozen tot Chicklit van het jaar (2019).
0:38:23
Видавництво
Saga Egmont
Розповідач
Kevin Hassing

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз