da
Аудіо
Altan

Pimpa - Pimpa og juleoverraskelsen

Слухати в додатку
Pimpa får en helt særlig julegave. Det er en lille ælling, som hedder Olivia! De to bliver gode venner, og Pimpa lærer Olivia, hvordan man vasker sig, hvad man kan spise, om farverne, årstiderne og en masse andet, som man ikke ved, når man er en lille ælling.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2020 Francesco Tullio-Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga EgmontPimpa er en sød og glad hund med røde prikker. Sammen med sin ven og ejer, Armando, en ældre mand med bowlerhat og overskæg, kaster hun sig ud i en række farverige eventyr. Hun oplever alt lige fra en forunderlig rejse til Kina til et meget særligt museumsbesøg. Rejs med ind i Pimpas verden, der er fyldt med venskab, fantasi og spændende oplevelser.

Den italienske tegneserieskaber Altan skabte i 1975 den lille prikkede hund Pimpa til sin datter. Siden er der udgivet mere end 150 bøger om Pimpa med over 6,5 millioner solgte eksemplarer. Pimpa spiller også hovedrollen i flere succesfulde, animerede tv-serier, produceret af det statsejede medieselskab RAI.
0:13:54
Видавництво
Saga Egmont
Перекладачі
Karen Sandfær Lysholm, Mozzi
Розповідач
Ann Hjort
Рік виходу видання
2022
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз