da
Sigrid Undset

Madame Dorthea

unavailable
Madame Dortheas mand bestyrer et glasværk i Norge i slutningen af 1700-tallet, og hun er, ligesom deres to halvstore sønner, afhængig af indtægterne fra hans arbejde. En stormfuld vinternat tager manden afsted for at lede efter drengene, der ikke er kommet hjem efter dagens gøremål. Drengene finder vej hjem i stormen, men det gør deres far ikke, og Madame Dorthea må efterhånden se i øjnene, at han er omkommet i det iskolde mørke. Med ét er fremtiden usikker og dyster. Hun må finde en måde at få deres liv til at hænge sammen på uden sin mand, hun må også finde en ny mening med tilværelsen.

"Det daglige liv, husgeråd, klædedragt, sæd og skik i hverdag og fest rykker én nær ind på livet ... Helt uanstrengt fanges man ind af stemningen fra en svunden tid. Persongalleriet er rigt og varieret, karakteristiske typer fra alle lag af befolkningen ... menneskeskæbner med hver sit individuelle liv." – Prof. A. H. Winsnes

Sigrid Undset (1882-1949) blev født i Kalundborg og opvoksede i Norge. Hun skrev en lang række populære og anmelderroste romaner og modtog nobelprisen i litteratur i 1928.
Ця аудіокнижка зараз недоступна
11:23:27
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Перекладач
Peder Hesselaa
Розповідач
Jette Mechlenburg

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз