da
Sofie Münster

Kærlighed er ikke nok

Повідомити про появу
Щоб читати цю книжку, завантажте файл EPUB або FB2 на Букмейт. Як завантажити книжку?
Hvad er det, der gør, at nogle børn bare har det godt, trives og har overskud til også at være noget for andre? Og hvad kan vi som forældre gøre for, at også vores børn er glade, stærke og omsorgsfulde?

Kærlighed er ikke nok giver for første gang indblik i den nyeste viden om, hvordan forældre ruster deres børn til at have det godt med både sig selv og andre i børnehaven, i skolen og i resten af livet. For selvom kærlighed og omsorg naturligvis er en forudsætning for at trives, så er det ikke nok. Børn har også brug for at blive mødt af voksne, der ikke er bange for at opdrage, og som lærer dem at tage ansvar for at løse de udfordringer, de møder i hverdagen. Studie efter studie viser nemlig, at børn, der er rustet til modstand, er gladere, vurderer deres liv mere positivt, har stærkere relationer og har en højere selvfølelse — ikke bare mens de er børn, men også videre i livet.

Men hvordan gør man det i praksis — og hvor er det nemmest og vigtigst at sætte ind? Gennem bogen giver Sofie Münster masser af råd, inspiration og værktøjer til bl.a. at:
Lære sine børn at tage ansvar for sig selv og for andre.
Give sine børn mod på at klare svære situationer, så de kan møde verden med gå-på-mod og tage nederlag med oprejst pande.
Lære sine børn at tænke på andre og tage aktiv del i fællesskabet i børnehaven og i skolen.
Lære sine børn at rumme, at tingene ikke altid kan være på deres måde, så de også kan forstå, at ’nej’ betyder ’nej’.
Bogen henvender sig både til forældre til børnehavebørn og skolebørn, og alle konkrete råd er inddelt efter alder, så de er lette at gå til.

Om forfatteren:
Sofie Münster (f. 1985) står bag NOPA — Nordic Parenting. NOPA er med op mod 500.000 læsere om måneden Danmarks største magasin for forældre. Sofie var i 2012 den første direktør for LøkkeFonden, hvor hun skabte DrengeAkademiet, som hver eneste sommer har løftet hundredevis af fagligt udfordrede drenge med to års læring i dansk og matematik på blot to uger. Hun er desuden forfatter til bestselleren Klog er noget, man øver sig på (2016) fra Politikens Forlag og er i efteråret 2017 vært på en programserie på TV 2 om børneopdragelse.
Ця книжка зараз недоступна
170 паперових сторінок
Правовласник
Politikens Forlag
Дата публікації оригіналу
2017

Враження

  Jan Flemming Winther Christensenділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу
  💡Пізнавальна

  Fyldt med en masse gode råd!

  Kirsten Sander Larsenділиться враженням2 роки тому
  👎Не раджу

  Pernille Louise Puggaardділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна

Цитати

  Casper Adrian Königцитує3 місяці тому
  Evnen til at tage ansvar og bidrage til fællesskabet. I mange sammenhænge er det nemmest at sætte sig på sidelinjen og håbe, at nogle andre klarer ærterne. Men fundamentet for stærke fællesskaber er individer, som er villige til at bidrage, og det starter med, at børn lærer, hvordan man helt konkret i hverdagen kan tage ansvar for sig selv og sine medmennesker
  Casper Adrian Königцитує3 місяці тому
  Evnen til at håndtere store og sårbare følelser. At give børn et sundt og afbalanceret forhold til deres følelser er uden tvivl noget af det sværeste, for hvordan sikrer man, at de på den ene side lærer at mærke, hvordan de har det, samtidig med at de ikke lader en dårlig oplevelse ødelægge hele deres dag? Det er altid en balancegang, og det kræver en del øvelse at lære at finde den
  Casper Adrian Königцитує3 місяці тому
  At lære at sætte sig selv til side. Børn har brug for at øve sig på at komme ud af sig selv og opdage de fællesskaber og sammenhænge, de er en del af, for det er ikke noget, der sker af sig selv. Ofte kan de ligefrem have en tendens til at fokusere på deres egne behov og lyster, og derfor kræver det en del overvindelse og kamp at blive god til at sætte sig selv til side, når der er noget, som enten er større eller vigtigere end en selv

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз