da
Книжки
Torben Wiese

Bøj fisken mens den er frisk

  Ирина Осипенкоцитує6 місяців тому
  “Hvad er vores mål og vision?”
  “Nu forstår jeg det. Kan jeg hjælpe andre til forståelse også?”
  Ирина Осипенкоцитує6 місяців тому
  Det kan være mit ansvar, at vi når salgstallene, men jeg har kollegaer, der klarer selve salgsarbejdet. Jeg kan have ansvaret for, at bilen kan køre, men det er ikke mit job at servicere den – det klarer mekanikeren.
  Ирина Осипенкоцитує6 місяців тому
  Både kolleger, venner og familie vil opleve en person, der vokser, bliver mere selvbevidst, givende, energisk, iderig, glad og måske endda mere lykkelig. Det er ikke sikkert, at alle kan eller vil forstå dette, og nogle vil forsøge at holde dig fast i deres gamle opfattelse af dig. Andre vil måske blive misundelige. Du skal ikke bruge tid på at bekymre dig om dette. Det bringer dig blot ud af nuet, og du kan alt for let komme til at vælge laveste fællesnævner for at gøre alle glade.
  Ирина Осипенкоцитує6 місяців тому
  Det fælles mål hjælper desuden hele virksomheden, teamet eller familien til at trække på samme hammel, samarbejde bedre, udvikle synergieffekt og gå i samme retning.
  Ирина Осипенкоцитує7 місяців тому
  På spørgsmålet om, hvem der i dag er ens nærmeste leder, nævnes oftest navnet på en organisatorisk overordnet chef, men jeg har til min glæde kunnet konstatere, at flere og flere også svarer: “Jeg er selv min nærmeste leder”.
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз