da
Аудіо
Eve Chase

Døtrene fra Foxcote Manor

Слухати в додатку
1971. Efter en brand flytter mrs. Harrington med sine to børn og hushjælp på landet for at komme sig. Skovene omkring Foxcote Manor er dog ikke så fredfyldte, som de umiddelbart ser ud. Da de finder et spædbarn, efterladt på en træstub, beslutter de sig for at tage barnet til sig, men da et lig efterfølgende bliver fundet i nærheden, knuses deres drøm om at forblive en samlet familie.
Mange år senere i London har den fyrreårige makeupartist Sylvie taget en stor beslutning og er gået fra sin utro mand. Hun er klar til at starte på en frisk, da hendes teenagedatter begynder at grave i familiens fortid. Det bringer Sylvie til Foxcote Manor, et gammelt hus med mange hemmeligheder. Finder hun sandheden, og tør hun i så fald afsløre den?

"Et fængslende mysterium; velskrevet og med masser af dybe, mørke hemmeligheder." – Kate Morton

"Eve Chase er en enestående forfatter ... Hendes absolut bedste bog." – Lisa Jewell, bestsellerforfatter

"Handler i sidste ende om familie – den, vi er født ind i, den, vi selv skaber, og i særdeleshed den, vi flygter fra." – The New York Times

Eve Chase er journalist og forfatter. Hun bor i Oxford med sin mand og deres tre børn. På dansk er tidligere udkommet "Tilbage til Black Rabbit Hall" og "Da Audrey Wilde forsvandt".
11:16:22
Правовласник
Lindhardt og Ringhof
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Розповідач
Vibeke Hastrup
Рік виходу видання
2021
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз