da
Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes arkiv

unavailable
En mand, som frygter, at hans kone er vampyr. Et skuddrab med en alt for indlysende mistænkt. En adelsmand, der samler på kvinder, som var de frimærker. Tyveriet af en kronjuvel. En pensionist, hvis meget yngre kone er sporløst forsvundet sammen med sin elsker. En fattig samler, som pludselig får udsigt til en usandsynlig stor formue. Det er nogle af de historier, som sir Arthur Conan Doyle samlede i "Sherlock Holmes‘ arkiv", sin afsluttende bog om sin udødelige mesterdetektiv.Bind 9 af Sherlock Holmes‘ arkiv indeholder novellerne:Mazarin-diamanten

Thor-Broen

Den krybende mand

Vampyren i Sussex

De tre Garrideb‘er

Den fornemme klient

De Tre Gavle

Den blege soldat

Løvemanken

Den pensionerede farvehandler

Kvinden med sløret

Shoscombe Old Place

Den skotske læge og forfatter sir Arthur Conan Doyle (1859-1930) står bag prototypen på den geniale moderne detektiv, nemlig Sherlock Holmes. Sir Arthur Conan Doyle skrev også andre romaner blandt andet inden for science fiction-genren, og i slutningen af sit liv var han stor tilhænger af spiritismen, hvilket dog aldrig fandt vej ind i Sherlock Holmes‘ stringente og rationelle univers.

Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave består af ni bind svarende til de ni originale bøger. Bøgerne er forsynet med forord og noter og udstyret med originalillustrationer. Udgivelsen sker under vejledning af cand.mag. Svend Ranild, forfatter og Sherlock Holmes-kender.
Ця аудіокнижка зараз недоступна
8:15:50
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Перекладачі
Mette Wigh Tvermoes, Svend Ranild
Розповідач
Paul Becker

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз