Henrik Brun

Ketil Brandt (2) - Den norske lakaj

Слухати в додатку
Den danske journalist Ketil Brandt er efter nogle år ude i kulden blevet taget til nåde og genansat på Dagbladet. Han er udsendt af avisen for at skrive en artikel i Holland, da en 27-årig dansk kvinde, Ana, ved højlys dag bliver brutalt knivmyrdet i en park i Haag. Motivet er uklart, og ingen ved, hvorfor kvinden pludselig var på rejse.
Ketil Brandt sættes til at dække historien, som inden for samme døgn tager en dramatisk drejning, da den mand, politiet mistænker for mordet på Ana, selv bliver dræbt i Berlin. Mystikken øges yderligere ved, at både hollandsk og tysk politi tydeligvis har alt for travlt med at lukke sagen.
Ketils kompromisløse engagement bliver vakt til live, og i alliance med sin gamle politikontakt Ivo Gravo og den kvindelige slovenske journalist Ines Sivonik indleder han en livsfarlig jagt på sandheden i Holland, Tyskland, Danmark og Norge – tæt fulgt af kyniske kræfter i kulissen. Uvidende om truslen mod sig selv indser Ketil, at andre er i fare, og at flere mord venter forude, hvis ikke han får knækket koden i en fart.

"Henrik Brun har med sin anden krimi om den fandenivoldske reporter Ketil Brandt begået en stor roman." – Sophie Engberg Sonne, Politiken

"Nyd turen uhæmmet uden den politiske korrektheds sikkerhedsseler og psykologiske portrætkunst, fjernt fra den skandinaviske og socialrealistiske far, mor og børn-krimi." – Bo Tao Michaëlis, Kristeligt Dagblad

"Lettilgængelig og spændende krimi, af en forfatter som bliver bedre og bedre." – Lektørudtalelse fra DBC

"En vellykket 2’er." – Ulla Hinge Thomsen, Bogmagasinet

Henrik Bruns krimiserie om den hårdkogte, danske journalist Ketil Brandt består af fem bøger med storpolitisk tilsnit - og den vilde jagt på forbryderne går som oftest gennem det meste af Europa.

Henrik Brun (f. 1968) er en dansk journalist og krimiforfatter. Han trækker med sine plot, researchrejser og karaktertegninger blandt andet på over 20 års erfaring som journalist og redaktør på henholdsvis Information og Kristeligt Dagblad. Henrik Brun har modtaget EU-kommissionens prestigefyldte Lorenzo Natali Prize for journalistik inden for menneskerettigheder, demokrati og udvikling, ligesom han har været blandt de nominerede til den danske Cavling-pris.
12:08:43
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Розповідач
Jesper Bøllehuus

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз