Liane Moriarty

Store små løgne

Слухати в додатку
Er det mord? En tragisk hændelse? Eller bare forældre, der ikke kan opføre sig ordentligt. Sikkert er det i hvert fald, at nogen er død.

Store små løgne følger tre kvinder, som har hver sine udfordringer. Madeline er en stærk kvinde, sjov og skarp, lidenskabelig - og ikke den tilgivende type. Hendes ex-mand og hans nye yogi-kone er flyttet ind i Madelines elskede kvarter, og deres datter er startet i samme børnehave som Madelines yngste. Som om det ikke kunne være nok, lader det til, at hendes teenagedatter er begyndt at foretrække sin far fremfor Madeline.

Celeste er så smuk, der får folk til at standse op og kigge efter sig. Hun har et krævende sæt tvillinger, som skal starte i børnehaveklasse, og Celeste og hendes mand er på næsten royal vis klar til at indtageskolen, men sådan en position får man ikke uden videre. Den tredje kvinde, vi lærer at kende, er den enlige mor, Jane, som er så ung, at de andre tror, hun er barnepigen. Hun er tænksom, indadvendt og bærer på dybe hemmeligheder om sin søn. Da Madeline og Celeste tager Jane under deres vinger, har ingen af dem nogen ide om, hvor meget det vil ændre og påvirke deres liv.

Store små løgne er et skarpt portræt af ex-mænd og deres nye koner, mødre og døtre, skolegårdsskandaler - og de små farlige løgne, vi fortæller os selv for at klare hverdagen.

Liane Moriarty (f. 1966) har et stort forfatterskab bag sig og har ligget øverst på bestsellerlisterne verden over. MIN MANDS HEMMELIGHED, hendes første roman oversat til dansk, har været månedens bog på Amazon. Forfatteren bor i Sydney med sin mand og deres to børn.
12:13:59
Видавництво
JP, Politikens Forlag
Перекладач
Betty Frank Simonsen
Розповідач
Githa Lehrmann

Інші версії книжки

Store små løgne, Liane Moriarty
Liane Moriarty
Store små løgne
  • 271
  • 59
  • 9
  • 41
da
Книжки

Враження

Joan Agerlin Gjedtvoldsen
Joan Agerlin Gjedtvoldsenділиться враженням5 місяців тому
👍Раджу
🔮Мудра
🌴У відпустку
🚀Неможливо відірватися

Fantastisk

Mette Schmidt
Mette Schmidtділиться враженнямторік
👍Раджу
🔮Мудра
🎯Корисна
🚀Неможливо відірватися
😄Весела

Vil varmt anbefale at høre den. Underholdende, godt plot, velskrevet og god oplæser. Blev positivt overrasket. Har ikke set HBOserien.

Tanja Brenner
Tanja Brennerділиться враженням2 роки тому
🎯Корисна
🚀Неможливо відірватися

Super spændende fortælling om det liv der ligger under overfladen.

Слухайте аудіокнижки
в додатку

У бібліотеці Букмейта з’явились аудіокнижки – слухайте їх у додатку на телефоні або планшеті.

Store små løgne, Liane Moriarty
Store små løgne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз