Hanna Blixt

Havestue med søudsigt

Слухати в додатку
Da Nora opdager, at hendes kæreste gennem flere år er hendes utro, flygter hun fra deres luksuriøse lejlighed i Stockholm til Leksand og lejer en gammel lille hytte, der ikke engang har strøm. Det fikser naboen i blærerøvsbygningen dog, og elektriciteten mellem de to begynder samtidigt at gnistre. De får sværere og sværere ved at holde sig fra hinanden, men føler begge, at deres personlige bagage er i vejen for et forhold.

Claes er forfatter, men hans karriere har set bedre dage. Til en mislykket bogsignering møder han en gammel mand, og Claes bliver grebet af den historie, som manden begynder at fortælle om sit liv. Så grebet, at han føler sig nødsaget til at blive i den lille by og høre mere. Så mens han frister den gamle mand med uanede mænger af kaffe og kage og kæmper for at få mest muligt ud af hans flygtige klare øjeblikke, får Claes skrevet sit livs bedste bog. Men er den hans at dele med verden?

Havestue med søudsigt af Hanna Blixt er en varm, romantisk og humoristisk julefortælling, der fletter livsfortællinger sammen i en duft af kanel, nelliker og gløgg. Forfatteren Hanna Blixt skriver levende og varmt om sin hjemby.

Hanna Blixt har udgivet en serie børnebøger i Sverige, inklusive flere bestsellere. Havestue med søudsigt er hendes første bog til voksne. Bogen blev desuden nomineret til Storytel Awards i 2020. Hanna Blixt har haft en karriere inden for kommuni­kation og PR, men har siden 2017 arbejdet udelukkende som forfatter, hvilket hun har drømt om, siden hun var ni år gammel. Hun skriver sine bøger i Leksand, hvor hun bor med sin familie.
8:24:33
Правовласник
Palatium Books
Видавництво
Palatium Books
Перекладач
Rane Knudsen
Розповідач
Maj Johansen

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз