da
Аудіо
Gayle Forman

Vi er uundgåelige

Слухати в додатку
Hvad nu, hvis det, du troede var slutningen på historien, i virkeligheden blot var begyndelsen på det næste kapitel?
Indtil videre har det uundgåelige ikke virket særlig godt for Aaron Stein.
Hans venner er alle flyttet væk fra den lille by i bjergene uden for Seattle for at gå på college, imens han er ladt tilbage for at passe en dårligt kørende boghandel sammen med sin far, Ira. Han har brug for en dosis af den gode slags uundgåelighed.
Og så møder han Hannah. Utrolige Hannah – magisk, musikalsk, modig og klog. Er hun mon svaret på hans problemer? Og er deres møde, deres forhold, måske det uundgåelige, som Aaron har gået og ventet på?
"Vi er uundgåelige" er en varm og hjerteskærende fortælling om at finde sig selv og det sted, man hører til.

"Ingen skriver om kærlighed som Gayle Forman. Lad dig forføre af hendes passionerede hyldest til rock, uafhængige boghandlere og – bedst af alt – de mirakler, der kan opstå, når du giver andre mennesker en chance." – E. Lockhart, #1 New York Times-bestsellerforfatter af "Vi var løgnere"

Gayle Forman er prisvindende forfatter og journalist. Hendes New York Times-bestsellerroman "Hvis jeg bliver" blev filmatiseret med Chloë Grace Moretz i hovedrollen. Gayle er også forfatteren bag adskillige andre bestsellerromaner, bl.a. "Da hun forsvandt", "Jeg levede" og "Jeg er faret vild". Hun bor i Brooklyn sammen med sin mand og sine døtre.
7:11:27
Видавництво
CarlsenPuls
Розповідач
Christian Engell
Рік виходу видання
2021
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз