da
Аудіо
Beth Corby

En sidste vilje

Слухати в додатку
Ville du tage chancen, hvis det kunne ændre alt?
Hannahs liv er fuldstændig planløst. Hun er 25 år gammel og har på sine forældres regning skiftet studieretning flere gange. Nu er hun godt nok endelig blevet færdig med universitetet, men hun har ikke den fjerneste idé om, hvad hun vil med sit liv. Altså lige bortset fra, at hun nok bliver nødt til at få sig et rigtigt arbejde, for hun kan ikke blive ved med at være tilkaldevikar.
Da Hannahs hovedrige grandonkel Donald dør, er det til resten af familiens ærgrelse Hannah, der arver. Men arven er ikke helt så ligetil. For at finde ud af, hvad hun har arvet, skal hun nemlig løse en række hemmelige opgaver, sammen med Alec, der var onkel Donalds personlige assistent.
Efterhånden som de løser opgaverne, knytttes Hannah og Alec tættere til hinanden, og langsomt går det op for Hannah, at Donalds arv i virkeligheden handler om noget helt andet og langt mere interessant end penge.

En sidste vilje er en sjov, romantisk og opløftende roman, der er perfekt, hvis du holder af forfattere som Sophie Kinsella, Cathy Hopkins og Anna Bell.
9:43:42
Правовласник
Palatium Books
Видавництво
Palatium Books
Перекладач
Camilla Engkjær Laursen
Розповідач
Klara Witt

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз