da
Lars Tvede

Supertrends

unavailable
Jakob Boyer-Dræbyділиться враженням10 місяців тому
👎Не раджу
💩Фууу
🙈Нічого не зрозумів

Kan normalt godt lide hr. Tvede. Men starten på denne bog er lige til at br...... sig over. En større gang bullshit bingo skal man lede længe efter. Nåede ikke langt, må jeg indrømme. For Guds skyld, kære forfattere, kom nu ned på jorden, sæt dem ned, ikke kun Jytte fra Marketing.
Kedelig udvikling, apropos Lars Tvedes bog, at selvforherlige sig med, ‘hvor er vi gode og selvfede’. En udvikling der ikke gør fremtiden bedre, måske ligefrem skaber A og B-holdet. Well. Min første virkelige kritiske og surt-opstøds anmeldelse. Sorry Lars, men du må da kunne se det selv. Så hellere dine aktiebøger, end denne, trods titlens lovende ord, så stereotype oplæg til en erhvervskonference for finanserne, bureauerne, konsulenterne osv.
Sagt med et smil på læben, men efter min smag, ikke en skrivestil der fordrer inspiration, autencitet eller lyst til at vi sammen ser positivt på fremtiden. ;)

Dennis Nielsenділиться враженням6 місяців тому
👍Раджу
🎯Корисна

Fremtidsvisioner er næsten altid spændende, og hovedpointen i denne er at vores evne til konstant innovation vil sikre at frygten for en snarligt dommedag er aflyst. Bogen er fuld af begrebsdropping, og næsten alting er “vildt”, “super” og “magisk”, men det er svært ikke at blive smittet af optimismen.

Stinne Katrine Larsenділиться враженням8 місяців тому
💡Пізнавальна

Lars Tvede giver et godt bud på fremtidens trends

Clausділиться враженням9 місяців тому
👍Раджу
💡Пізнавальна

Rigtigt mange godt refleksioner over fremtiden. Nogle afsnit vil presse mange - til tider også mig, men der er gode argumenter bag, så holdninger og konklusioner er klart læseværdige.

Maj-Britt Kallenbach Rydendahlділиться враженням10 місяців тому
👍Раджу

Han er så vild

Morten Sandalділиться враженням4 місяці тому
👍Раджу
💡Пізнавальна

Anders Bech Tharsgaardділиться враженням10 місяців тому
💡Пізнавальна

Слухайте аудіокнижки
в додатку

У бібліотеці Букмейта з’явились аудіокнижки – слухайте їх у додатку на телефоні або планшеті.

Supertrends
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз