Henrik Frederiksen

kontaktpersonen

Слухати в додатку
Kontaktpersonen er en roman af Henrik Frederiksen, der er en af Danmarks bedst sælgende forfattere med over 300.000 solgte bøger.

Handling:

To venner bor sammen i en forfalden herskabslejlighed på Frederiksberg Allé. Ejeren af lejligheden er kontaktperson for en pakistansk dreng, mens hans ven er en fordrukken præst, der lige er blevet skilt.

Ingen af de to har særlig mange penge. Derfor beslutter ejeren at leje to værelser ud. Den pakistanske dreng fortæller det til sin kusine, og en dag dukker hun uanmeldt op for at leje de to værelser. Hun flytter ind, men det viser sig snart at blive stadig mere kompliceret. Hun er nemlig flygtet fra et tvangsægteskab, og familien er efter hende.

Inden længe er de to venner hvirvlet ind i en voldsom forfølgelse, hvor de efter bedste evne for søger at hjælpe den pakistanske pige - og måske sig selv.

Anmeldelser:

"Der skal en god portion vilje og hitlisteforagt til at udgive sine bøger selv. Og når man som Henrik Frederiksen skriver en bog, der som denne drives af en rasende sprogeufori og en imponerende mangel på berøringsangst, kan man ikke andet end at beundre den modige forfatter. Læsere, der vil underholdes med et godt grin og væsentlige betragtninger om det moderne menneske, finder forhåbentlig hans vej."
Nanna Frank Rasmussen, Jyllands-Posten

"Man må lade Henrik Frederiksen, at han til overflod har sans for spøjse typer. Bogen har bestemt underholdende kvaliteter. Frederiksen har fortjent sit kælenavn som 'Kongen af den litterære underskov'."
Birte Weiss, Weekendavisen

"Henrik Frederiksen har skrevet en forrygende morsom, skarp og underholdende, moderne dannelsesroman i én: Kontaktpersonen. Bogen er sine steder sprogligt original og sprudlende af humor. Den rammer en personlig tone, der aftvinger respekt."
Maria Sjøqvist, Kristeligt Dagblad

"Glæd dig til her at opleve Henrik Frederiksen som kontaktperson og lej dig - forholdsvis - trygt ind i hans værelse med indsigt og befolket med skæve eksistenser. Det gør Jamila. Skæbnesvangert animerende - og ikke spor kedeligt. Derfor er han sin egen bestsellerforlægger - og slipper fra det med imponerende oplag."
Rud Kofoed, Ekstra Bladet
13:05:20
Видавництво
Frederiksens Forlag
Розповідач
Henrik Frederiksen

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз