Liane Moriarty

Min mands hemmelighed

Слухати в додатку
Min mands hemmelighed har fået en fantastisk succes i udlandet, og på Amazon står læsere i kø for at rose Liane Moriartys seneste bog.

Cecilia Fitzpatrick lever et pletfrit, borgerligt husmoder liv med sine børn, sin mand og deres hjem som det helt centrale nøglepunkt. Det hele er velorganiseret, de tre døtre er glade og trives, og Cecilia er tilfreds med sit liv. Hendes mand rejser en del i forbindelse med si tarbejde, og under en af hans forretningsrejser finder Cecilia et brev fra ham, som kun må åbnes i tilfælde af hans død. På den ene side ved hun, at hun ikke bør åbne det, mens hun på den anden er ved at sprænges af nysgerrighed. Så hun åbner det - og alt, hvad hun hidtil har troet på, kollapser.

Sideløbende følger vi Will, Tess og Felicity, som har succes med et lille firma, de sammen har skabt. De er venner og familie - Will og Tesser gift, og Felicity er Tess' kusine. Derfor er det også lidt af en bombe i hendes liv, da Will og Felicity afslører, at de igennem længere tid har haft en affære, som de er nødt til at udleve. Exit Tess, som rejser med sin søn Liam til Sydney, hvor hun slår sig ned hos sin mor, indtil hun igen får greb om sit liv. Hun møder en gammel kæreste på skolen, hvor hun lader sin søn indskrive, og det viser sig, at Cecilia er er blandt skolens toneangivende mødre. Tess' gamle flamme er pludselig under mistanke for at have myrdet en lille pige for år tilbage, og på den måde flettes de medvirkendes liv sammen i en helt utrolig spændingsbog, der holder sin læser fanget.
12:38:01
Перекладач
Betty Frank Simonsen
Розповідач
Randi Winther

Інші версії книжки

Min mands hemmelighed, Liane Moriarty
Liane Moriarty
Min mands hemmelighed
  • 452
  • 107
  • 15
  • 61
da
Книжки

Враження

Christina Anna Nielsen
Christina Anna Nielsenділиться враженнямторік
👍Раджу
🔮Мудра

Uh hvor bliver det spændende hen ad vejen.. absolut anbefalelsesværdig hvis du kan lide et godt mysterie, lidt romantik og en overraskende handling... flere liv flettes sammen og bogen er godt skrevet. Kunne godt se den filmatiseret.

Marie Louise Vadsholt Sørensen
Marie Louise Vadsholt Sørensenділиться враженням2 роки тому
👍Раджу
💡Пізнавальна
🎯Корисна
🌴У відпустку
🚀Неможливо відірватися
🐼Добра

En bog som virkelig fanger en 👏 kan varmt anbefales. Ville ønske der var en 2'er,😉

Joan Agerlin Gjedtvoldsen
Joan Agerlin Gjedtvoldsenділиться враженням2 роки тому
👍Раджу
🔮Мудра
🚀Неможливо відірватися

Fantastisk bog. Tiden står stille ,når man hører den.

Слухайте аудіокнижки
в додатку

У бібліотеці Букмейта з’явились аудіокнижки – слухайте їх у додатку на телефоні або планшеті.

Min mands hemmelighed, Liane Moriarty
Min mands hemmelighed
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз