da
Аудіо
Altan

Pimpa - Her kommer Pimpa!

Слухати в додатку
I denne bog begynder eventyret om Pimpa!
Armando er i skoven. Der møder han en lille hund med røde pletter. Det er Pimpa, og de to bliver gode venner. Pimpa tager med Armando hjem, men hun har aldrig før været i et hus, så der er meget nyt at lære. Heldigvis hjælper køkkenstolen, køleskabet, sengelampen og en masse andre i Armandos hus hende.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2005 Francesco Tullio-Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga EgmontPimpa er en sød og glad hund med røde prikker. Sammen med sin ven og ejer, Armando, en ældre mand med bowlerhat og overskæg, kaster hun sig ud i en række farverige eventyr. Hun oplever alt lige fra en forunderlig rejse til Kina til et meget særligt museumsbesøg. Rejs med ind i Pimpas verden, der er fyldt med venskab, fantasi og spændende oplevelser.

Den italienske tegneserieskaber Altan skabte i 1975 den lille prikkede hund Pimpa til sin datter. Siden er der udgivet mere end 150 bøger om Pimpa med over 6,5 millioner solgte eksemplarer. Pimpa spiller også hovedrollen i flere succesfulde, animerede tv-serier, produceret af det statsejede medieselskab RAI.
0:16:28
Видавництво
Saga Egmont
Перекладач
Karen Sandfær Lysholm
Розповідач
Ann Hjort
Рік виходу видання
2022
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз