Liane Moriarty

Vanvittig skyldig

Слухати в додатку
Sam og Clemen tine lever et skønt, omend travlt, liv: De har to små piger, Sam er lige begyndt på sit drømmejob, og Clementine forbereder sig til den audition, som kan få afgørende betydning for hendes karriere som cellist. Er der noget, de altid kan regne med, så er det hinanden.

Erika er Clementines ældste ven. Et enkelt blik mellem dem kan gøre det ud for en hel samtale, og da Erika inviterer til en barbecue med hendes naboer, Tiffany og Vid, tøver Clementine og Sam da heller ikke; Tiffany og Vid er farverige personligheder, som vil være en velkommen tilføjelse til selskabet.

Men voldsomme og uventede begivenheder indtræffer i løbet af aftenen, og to måneder senere spørger Clementine og Sam stadig sig selv og hinanden, om og om igen: “Hvad nu, hvis vi ikke var taget med?”

Vanvittig skyldig handler om ægteskab, sex, forældreskab og venskab. Liane Moriarty viser, hvordan skyldfølelse kan afsløre svagheder i tilsyneladende stærke forhold; hvordan det, vi lader være usagt, har mere kraft og magt end vores handlinger; og hvordan vi alt for sjældent forstår at sætte pris på det ekstraordinære i det ordinære – før det er for sent.

Liane Moriarty (f. 1966) har skrevet syv romaner, som alle har ligget på bestsellerlisterne verden over. Vanvittig skyldig er den femte af Liane Moriartys bøger, der udkommer på dansk. Hendes bøger er solgt i mere end 6 millioner eksemplarer verden over, og Store små løgne er lavet som miniserie til HBO med bl.a. Nicole Kidman og Reese Witherspoon. Witherspoon har produceret serien og har også købt rettighederne til filmatiseringen af Vanvittig skyldig.
14:35:40
Видавництво
JP, Politikens Forlag
Перекладач
Hans Larsen
Розповідач
Louise Davidsen

Інші версії книжки

Vanvittig skyldig, Liane Moriarty
Liane Moriarty
Vanvittig skyldig
  • 102
  • 50
  • 3
  • 9
da
Книжки

Враження

Morten Lyngbye
Morten Lyngbyeділиться враженнямторік

Forvirrende at høre

Joan Agerlin Gjedtvoldsen
Joan Agerlin Gjedtvoldsenділиться враженням6 місяців тому
👍Раджу
🔮Мудра
🚀Неможливо відірватися

Fantastisk

Toix v/Jesper Groth Søgaard
Toix v/Jesper Groth Søgaardділиться враженням2 місяці тому
👍Раджу
🔮Мудра
💡Пізнавальна
🎯Корисна
🚀Неможливо відірватися

Слухайте аудіокнижки
в додатку

У бібліотеці Букмейта з’явились аудіокнижки – слухайте їх у додатку на телефоні або планшеті.

Vanvittig skyldig, Liane Moriarty
Vanvittig skyldig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз