da
Lise Lotte Frederiksen

Alt om James Joyce - del 2

unavailable
I det andet afsnit af miniserien om James Joyce får du en personlig indføring i den store, ja næsten monstrøse, roman ‘Ulysses’, som følger én mand igennem en hel dag i Dublin i år 1904. Lise Lotte Frederiksen giver en spændende indføring i den store klassiker, som er fuld af humor og livsglæde.

I denne podcast fortæller Lise Lotte Frederiksen om James Joyce (1882-1941) - en af det 20. århundredes største forfattere. Joyce var både forfatter, digter og dramatiker, og alle hans værker foregår i fødebyen Dublin. Med masser af indlevelse og anekdoter i baghånden giver Lise Lotte Frederiksen i denne serie en grundig og morsom indføring i Joyce’s liv og to største værker i forfatterskabet: Dubliners og Ulysses.

LISE LOTTE FREDERIKSEN ser først og fremmest sig selv som formidler og har en stor kærlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.

Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste år har hun primært holdt foredrag om litteratur og gået litterære byvandringer i europæiske byer.
Ця аудіокнижка зараз недоступна
0:43:57
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Розповідач
Lise Lotte Frederiksen

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз