da
Аудіо
Carsten Overskov

De første 100.000 år. En verdenshistorie uden årstal

Слухати в додатку
Rejs med gennem de første 100.000 år af menneskets liv på denne klode. Fra den store istid op til vore dage – og et lille stykke ind i fremtiden. Oplev hele verdenshistorien på et par dage. Og uden et eneste årstal, som skal læres udenad!

Hvornår åbnede den første burgerbar? Hvem opfandt Gud? Hvor længe har der været byer på Jorden? Hvorfor begyndte vi at skrive? Hvorfor er der altid krig? Hvornår begyndte vi at ødelægge naturen?

I det hele taget: Var det værre eller bedre i gamle dage, end det er nu? Var det meget anderledes for 1.000 år siden, for 10.000 år siden eller for 100.000 år siden?

Vi tager nogle vældige hop i tid. Hvis du tør, kan du selv springe med, svæve vægtløs over kloden og se med dine egne øjne, hvordan årtusinderne tordnede forbi.

Carsten Overskov (1946-2015) var en dansk journalist og forfatter. I løbet af sin karriere arbejdede han blandt andet som journalist for Politiken og Danmark Radio, hvor han i mange år var tilknyttet Børneradio. Carsten Overskov har både skrevet børne- og ungdomsbøger, undervisningsmateriale og manuskripter til tv-serier.
4:18:14
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Розповідач
Sören Jensen

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз