da
Аудіо
Carla Hansen,Vilhelm Hansen

Rasmus Klump på månen - og tre andre historier

Слухати в додатку
Fire klassiske historie med Rasmus Klump og vennerne. br br Rasmus Klump på månen: Hør om dengang Rasmus Klump steg til vejrs og endte på månen. br br Rasmus Klump og månerakette: Hør hvordan Rasmus Klump bygger en måneraket og faktisk kom op på månen. br br Rasmus Klump farer vild - mon han finder hjem igen? br br Rasmus Klump passer ged. Og mon det går godt med sådan en arrig ged med horn? Lyt med. br br Carlsens Små Lydbøger - gode historier for de mindste.

Rasmus Klump har været en kendt og elsket figur blandt børn og barnlige sjæle, siden den første tegneserie om den lille bjørn og hans venner udkom i 1951. Rasmus Klump elsker pandekager og sammen med hans venner Pingo, Skæg og Pelle tager han på eventyr jorden rundt ombord på det gode skib Mary.

Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn. Rasmus Klump bor i dag i Tivoli i København.
0:18:39
Правовласник
Lindhardt og Ringhof
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Розповідач
Lars Thiesgaard
Рік виходу видання
2012
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз