da
Аудіо
Henrik Brun

Ketil Brandt (1) - Den danske lokkedue

Слухати в додатку
Den tidligere krigsreporter Ketil Brandt er parkeret bag et skrivebord i Københavns Lufthavn efter et hårdhændet sammenstød med en spindoktor og efterfølgende bandlysning i dansk dagspresse. Da hans gamle ven, lastbilchaufføren Michael Jensen, findes dræbt i Slovenien, bliver Ketil Brandt involveret i opklaringen sammen med politiet i Ljubljana.

Snart viser det sig, at Ketil Brandt bliver brugt som en brik i et livsfarligt spil med tråde til trafficking, kriminelle menneskesmuglere, korrupte samfundsspidser – og en kvindelig dansk håndboldstjerne.

For at slippe ud af fælden indleder Ketil et risikabelt parløb med den smukke slovenske journalist, Ines Sivonik. Med flere forfølgere i hælene kæmper de to nu en kamp mod tiden for at komme til bunds i en chokerende virkelighed bag mordet på Ketils gamle ven.

Den danske lokkedue er den første bog i en serie med journalisten Ketil Brandt som hovedperson.

LEKTØRUDTALELSE
"Absolut bred og stor målgruppe. Guf til de mange læsere af danske og skandinaviske krimier. Oplagt at sammenligne med fx Leif Davidsen, og her synes jeg helt klar Brun tager teten. Fortrinlig ny dansk thriller med internationalt islæt om højaktuelle emner. Nem at formidle og jeg tror på mange læsere - Jeg ser med store forventninger frem til de følgende bind." - Lektør: Carsten Güllich-Nørby

"Romanen syder af stemninger og indtryk fra Balkan, internationale intriger, korruption og venskaber, der krydser grænser." - Politiken

"Gedigen og spændende ny dansk international thriller, som med det tidligere Jugoslavien som kulørt baggrund. sætter fokus på menneskesmugling, trafficking og kriminelle elementer." - Litteratursiden

OM FORFATTEREN
Henrik Brun (f. 1968) er uddannet journalist, har en fortid som reporter på Dagbladet Information og er i dag udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad. Han har tidligere skrevet dokumentarbogen Kroppe over Grænser (2001). Den danske lokkedue er hans debut som krimiforfatter.

Henrik Brun har modtaget EU- Kommissionens prestigefyldte Lorenzo Natali Prize for journalistik inden for menneskerettigheder, demokrati og udvikling, ligesom han har været blandt de nominerede til den danske Cavling-pris.
14:58:21
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Розповідач
Jesper Bøllehuus

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз