Samrita Kaur

Цитати

Susanne Keller Petersenцитуєторік
n anden. Først kastede han et par håndfulde sild ud til søløverne. De store dyr pilede rundt i vandet og spiste sildene på ingen tid. Bagefter stak dyrepasseren to fingre i munden og piftede. Søløverne svømmede en sidste runde, og så skød fire glinsende kroppe op af vandet og satte sig på de kunstige klipper. Dyrepasseren kastede ringen. Den største søløve greb den på snuden og vraltede hen og afleverede den til dyrepasseren til gengæld for en sild.

„Ha-ha,“ klukkede Robin. „De ligner fuldstændig de kawaii-numser, du altid tegner.“

Men Samrita hørte ikke efter. Hun kiggede ned i den anden ende af anlægget, hvor der lå en søløve helt alene. Det var først nu, Robin fik øje på den.
Samer Ali Rustomцитує2 роки тому
Jeg er virkelig glad for, at du tog med i brillebutikken,“ sagde Robin. „Jeg ville aldrig have fået et par nye briller, der var så flotte, hvis du ikke havde valgt dem for mig, sveske. Og se, de glider ikke ned.“

Han rystede energisk på hovedet.

Samrita grinede, fordi det så lidt fjollet ud, at han gik og virrede med hovedet midt på fortovet.

„Ja, de sidder fint,“ sagde hun. „Og de er i hvert fald meget pænere end dine gamle.“

„Tusinde gange pænere,“ sagde Robin og tog et par glade gadedrengehop.

Samrita kiggede op på himlen. „Det bliver regnvejr lige om lidt.“ Skyerne var grå og mørke, og det var begyndt at blæse op. Hun gik videre.

„Vi skal forbi Brugsen på vej hjem. Du har drukket den sidste mælk, og vi mangler også ...“
Samer Ali Rustomцитує2 роки тому
Samrita drejede hovedet for at se på Robin, men han fulgte ikke med. Han stod stadig foran den anden butik og spejlede sig i ruden.

„Kan du ikke vente med at beundre dig selv i spejlet, til du kommer hjem?“ spurgte Samrita og satte hænderne i siden. De første tunge regndråber var begyndt at klaske mod asfalten.

Robin hørte ikke efter. Han stod bare og gloede på butiksvinduet.

Samrita gik tilbage til ham.

„Plejer den butik at ligge her?“ spurgte Robin.

Samrita kiggede op på skiltet. KAPTAJN KLOS GAMLE TING OG SAGER stod der med snørklede, røde bogstaver på en sort baggrund. På den ene side af navnet var der tegnet en klohånd, og på den anden et dødningehoved med to korslagte knogler. Ligesom på et sørøverflag.
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз