bookmate game

Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Цитати

Erik Johansen Jappeцитує8 місяців тому
En del af hemmeligheden bag, at jeg har det godt i dag, er, at jeg har lært mig selv at kende i alle de år, hvor jeg har måttet leve med mørket som en lurende mulighed og en truende afgrund i mig. Hver dag rummer sin egen disciplin, der holder sindet i vater. Min personlige opskrift lyder i al sin forsimplede enkelthed således: meditation, åndelig disciplin, fysisk træning, kunst, at rette blikket ud mod verden i stedet for kun mod mig selv.
Erik Johansen Jappeцитує8 місяців тому
Jeg har gennem tiden vendt mange sten fra min barndom. Noget bliver ved med at hjemsøge mig, men jeg orker ikke at grave i det mere. Det, jeg får ud af den form for terapi, er ikke længere ubehaget værd. Tror jeg. Jeg vil hellere finde ud af, hvordan jeg kan leve med mit eget sind, end hvad min angst skyldes. Gad vide, hvordan det så er at skulle dykke ned i krigens vanvid, når man endelig er sluppet ud?
Erik Johansen Jappeцитує8 місяців тому
Du kan have oplevet grusomme ting, men det er i stabiliteten, at de udfolder sig. Det er den almindelige hverdag, der er svær for de fleste. Vores hjerne og vores biologi er skabt til at kunne overleve. Men at få en fredelig hverdag til at hænge sammen er svært.

Враження

Dorte Reehaugділиться враженням2 роки тому
🔮Мудра
💡Пізнавальна
🎯Корисна
👍Раджу

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vagn Preben Marker Hansenділиться враженнямторік
👍Раджу

Lidt langtrukket

 • Anne Lise Marstrand-Jørgensen
  Sange om stilhed og hjem
  • 71
  • 1
  • 8
  • 2
  da
  Книжки
 • Else Møller Jensenділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу

  God bog. God oplæser.

  fb2epub
  Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз