da

Chris Carter

Chris Carter er født og opvokset i Brasilien. Efter gymnasiet flyttede han til USA for at studere psykologi og kriminel adfærd ved University of Michigan. Efter endt uddannelse arbejdede han som kriminalpsykolog, hvor han bl.a. studerede og interviewede adskillige kriminelle, herunder seriemordere med livstidsdomme.

1990 flyttede han til Los Angeles hvor han byttede mapper og jakkesæt ud med lasede jeans, bandanas og elektrisk guitar. De følgende år turnerede han verden rundt flere gange med velkendte pop og rock bands, indtil han til sidst forlod musikbranchen for at skrive, uden at have skrevet noget som helst før. Han bor nu i London og arbejder som fuldtidsforfatter.
роки життя: 14 Липня 1965 теперішній час

Книжки

Аудіокнижки

Цитати

Piaцитує2 роки тому
Han bor nu i London og ligger på Sunday Times’ top-ti-liste over bestsellerforfattere
Jan Smithцитує2 роки тому
Hunter og Garcia trak på skuldrene.
Michael Brian Thygesenцитує2 місяці тому
Hunter smilede hurtigt til Garcia og drak resten af sin øl i én slurk. ”En bådulykke.”

”Hvad?”

”Scott og hans kone døde i en bådulykke, lige efter at Mike Farloe var blevet dømt.” Nyheden kom bag på Garcia. Han vidste ikke, om han skulle sige noget eller lade være, så han nøjedes med at tage en tår af sin øl.

”Vi skulle begge to på ferie,” fortsatte Hunter. ”Vi havde arbejdet på sagen i alt for lang tid. Den havde overtaget vores liv, og vi var bogstaveligt talt ved at gå fra forstanden. Presset havde kørt os alle sammen ned. Det påvirkede vores evne til at tænke klart og logisk, og vi var begyndt at betvivle vores egne ev

Враження

Nanna Poulsenділиться враженнямторік
👍Раджу

🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Helge Jacobsenділиться враженнямминулого місяця
👍Раджу

😋😋😋😋😋

 • Chris Carter
  Ondskab
  • 702
  • 78
  • 68
  • 78
  da
  Книжки
 • Nanna Poulsenділиться враженнямторік
  👍Раджу

  🙌🏻🙌🏻

  fb2epub
  Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз