bookmate game
da

Stine Pilgaard

роки життя: 1984 теперішній час

Книжки

Аудіокнижки

Цитати

Anja Knudsenцитуєторік
f dagligdagen, når vi bor på matriklen og spiser med på højskolen. Det handler om elevernes oplevelse af kontinuitet, skrev hun i en mail til Sebastian og mig. Vi blev opfordret til at lave spontane foredrag om det, der optager os, og fungerer som gæstelærere, når de ansatte er på kurser eller personaleudflugter. Det er en sekt, siger Sebastian, og man prøver at trække os ind i den. Da lærergruppen var på Grundtvigseminar, skulle vi stå for morgensamlingen. Eleverne var høflige, men de vidste det godt, vi elsker dem ikke rigtigt, vi er venlige, men forbipasserende au pair-piger. De synger falsk, siger Sebastian og ser ud, som om nogen har såret hans følelser. Han er komponist, og i denne periode er han meget inspireret af dagligdagens støj. Han optager lydene, når hans kone sidder ved drejeskiven, fod mod træ, kniv mod metal, den mærkelige svuppen når f
mariateglkampцитує23 дні тому
Hun har købt en pose sort te og en lille si, fordi hun ikke har noget tilovers for min Pickwick. Det er kaffedrikkernes te, siger forstanderinden, det er skridtet før Medova, og der har ingen lyst til at gå hen.
mariateglkampцитує23 дні тому
Et navn er et stort ansvar, siger jeg. En rækkefølge af bogstaver, som skolelærere vil råbe op hver dag, når de kigger ned i protokollen. Et navn vores søn skal sige, hver eneste gang han møder et andet menneske. På legepladser, diskoteker, til jobsamtaler. Han skal underskrive dokumenter med det navn, vi finder frem til, det skal stå yderst i hjørnet af de tegninger, vi hænger op på køleskabet. Det skal ridses ind i de grimme lerskåle, vi får i julegave, og ende sine dage på en gravsten.

Враження

zozia22ділиться враженням8 місяців тому
👍Раджу

Wow. Fantastisk.

djengiskarenділиться враженням2 роки тому
👍Раджу

Virkelig sjov og poetisk 🙌⭐️

Dina Maria Arnesenділиться враженнямторік
👍Раджу

Virkelig fin, hyggelig, med gode beskrivelser og scenerier der er finurlige, fine og genkendelige

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз