da

Alpha Forlag

Vi udgiver dansk og udenlandsk skønlitteratur med en forkærlighed for forfattere, der har høj litterær kvalitet og rammer bredt, børne— og ungdomsbøger med noget helt særligt på hjerte og enkelte, håndplukkede non-fiktionstitler, der kan noget specielt på deres felt.

alpha er et ungt, men unikt, dansk forlag med et stærkt udenlandsk netværk og ejet af svenske Bonnier Books. Tilsammen har vi over 100 års erfaring med forlag, forfattere, historier, kunstnere og høje ambitioner. Vi vil udgive bøger, der rammer læseren — i hjertekulen, i eksistensen eller i hængekøjen. Ambitiøse historiefortællere med noget på hjertet, politisk, etisk, eksistentielt, der ikke er bange for at underholde, udfordre og skubbe til de litterære genrer og fiktionens grænser. Bøger, man kan tale om, og som har kvalitet til at blive fortalt igen og igen. Vores program er selektivt, men mangfoldigt.

Vi har markante danske debutanter, som vil få folk til at spærre øjnene op, og udenlandske navne, som alle bogelskere i Danmark kan glæde sig til. Vi udgiver flere velkendte publikumsyndlinge og markante personligheder, og vi vil finde, dyrke og udgive fremtidens stjerner.

Видані книжки

Видані аудіокнижки

Цитати

Troels Tunebjergцитує8 місяців тому
tændig latterligt overdådigt bryllup, får sig et par
Arne Højgaard Eriksenцитує7 місяців тому
Chief Bromden lod som om han var døvstum, altså ikke kunne høre eller tale, fordi, ja, det forstod Tobias ikke helt, men bogen var i hvert fald spændende.
Kirsten Rasmussenцитує8 місяців тому
ivet er evigt, tilværelsen kort, men den fælles erindring går ej bort.
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз