Irene Henriette Oestrich

Книжки

Цитати

Bo Frost-larsenцитує2 роки тому
mindst din evne til selv at skabe et selvbillede, du kan tro på, få andre til at opleve, være stolt af og hente glæde fra, er alt sammen en vigtig del af dit psykiske velbefindende – din subjektive oplevelse af velvære og trivsel. Men du er også din egen forælder, din egen bedste ven, din egen coach, din egen vejleder, din egen personlige rådgiver. Så du skal med stærk overbevisning kunne sige til dig selv, at du er god nok. Det i sig selv er ikke svært. Det virkelig svære er at mene det og tro på det – også når du er ude i turbulens, modgang eller andre vanskeligheder, der ikke kan undgå at have stor indflydelse på dine følelser.
Bo Frost-larsenцитує2 роки тому
fordi alle har brug for accept og anerkendelse, og bare tanken om at blive afvist, svigtet, nedvurderet eller behandlet dårligt skaber et usikkert selv.
Bo Frost-larsenцитує2 роки тому
Medmindre du lærer at tage kritisk, men konstruktivt stilling til dine egne tanker og ikke automatisk anser dem for at være sandheder. Dit selvværd kan således hele tiden forbedres ad såvel indre som ydre kanaler.
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз