da

Michael Larsen

Michael Larsen (f. 1961) er forfatter, journalist og billedkunstner. Han debuterede som forfatter i 1992 med romanen "Med livet i hælene" og har siden skrevet spændingsromanerne "Uden sikker viden", "Slangen i Sydney" og "Femte sol brænder", der er solgt til udgivelse over hele verden. Derudover har han skrevet flere bøger om Ærø, hvor han har boet i mange år. I 2015 vendte han stærkt tilbage på som krimiforfatter med "Mordet på øen", som netop foregår på Ærø.

Книжки

Аудіокнижки

Переклади аудіокнижок

Цитати

Karen Cornelia Bjørling-Poulsenцитує2 роки тому
Ledelse er at skabe rammer og rum, der gør det muligt for den enkelte medarbejder at udnytte sin viden, erfaring, kreativitet og fantasi på en måde, der bringer virksomheden i retning af en tydelig vision, og som giver den enkelte medarbejder livskvalitet.”
Karen Cornelia Bjørling-Poulsenцитує2 роки тому
”Ledelse er at skabe rammer og rum, der gør det muligt for den enkelte medarbejder at udnytte og udvikle sin viden, kunnen, erfaring og kreativitet på en måde, der bringer organisationen i retning af en tydelig vision, og som giver den enkelte medarbejder livskvalitet. Ledelse udøves af alle, der udøver lederadfærd og dermed sætter mål, løser problemer og skaber et sprog, der gør det muligt ikke alene at arbejde hen imod, men også at formulere visioner og mål.”
(Johnsen 2002)

Forfatterens definition

Karen Cornelia Bjørling-Poulsenцитує2 роки тому
nes metoder, som jeg kalder for praktisk filosofi. Den praktiske filosofi har som sit højeste formål at hjælpe det enkelte menneske til at blive klogere på selve livet – ja, ligefrem udvikle en form for livsklogskab. Dette er den praktiske filosofis egentlige ærinde, og det er det, man har så hårdt brug for som leder. At være leder i en tid, hvor beslutninger skal træffes i et stadigt højere tempo, samtidig med at mængden af tilgængelige informationer stiger, kræver en særlig kapacitet. Praktisk filosofi har vist sig at være en både anvendelig og effektiv måde at udvikle denne kapacitet på.
Evnen til at filosofere i praksis, og dermed leve hvad man kunne fristes til at kalde for et ”filosofisk ledelsesliv”, er et centralt element i udviklingen af lederskab. Det er en evne, der bedst udvikles ved at bruge den, altså ved at filosofere. Derfor kan stort set alle ledere have glæde af at kunne filosofere. Men hvad er det egentlig at filosofere, og hvordan kan filosofien hjælpe en leder i dag? Det handler de følgende kapitler om

Враження

Maibritt Søgaard Jakobsenділиться враженнямторік
🎯Корисна
👍Раджу

Spændende.
Fantastisk oplæser

Gert Jørn Notlerділиться враженнямторік
👍Раджу

Spændende bog, som giver mulighed for eftertanke om livets store mysterier.

 • недоступно
  Michael Larsen
  Den der falder
  • 175
  • 2
  • 9
  • 23
  da
 • lonedigeділиться враженнямторік
  👍Раджу

  Rigtig spændende, men syntes der mangler afslutning

  fb2epub
  Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз