bookmate game
da

Lisa Jewell

роки життя: 19 Липня 1968 теперішній час

Книжки

Аудіокнижки

Цитати

Nicolai Preisler Kirkцитує2 роки тому
Han havde ikke meldt sig til, at der var en rigtig og forkert måde at hænge et viskestykke op eller åbne en karton juice på. Han havde ikke meldt sig til den lille aggressive håndstøvsuger, der fjernede krummer, før han overhovedet havde opdaget dem, og aviser, der blev foldet sammen og lagt væk, før han havde nået at læse dem, og halvspiste pakker kiks, der blev smidt ud, fordi der var blevet købt en ny pakke. Det havde han virkelig, virkelig ikke. Men han tog det pænt. Han brød sig ikke om det, men han fandt sig i det. Fordi Meg var Meg, og han elskede hende

Враження

Nønne Lønne Votborgділиться враженням2 роки тому
🔮Мудра
🎯Корисна
🌴У відпустку
👍Раджу

”Huset i Chelsea” er en velkomponeret og velformidlet psykologisk thriller, der gør sig fortjent til at blive kaldt for en ægte page turner.

Fortællingen centreret omkring det mysterium, som den adopterede Libby Jones præsenteres for, da hun til sin 25-års fødselsdag får et brev, der fortæller hvorfra hun kommer.

Romanen fortælles i tre spor – gennem tre forskellige stemmer: Libby, Lucy og Henry.
Forfatteren er dygtig til at give os nøjagtig dén mængde oplysninger, vi behøver for at kunne følge med, men ikke nok til at begribe hele sagens rette sammenhæng.
Skridt for skridt får vi informationerne, der fortæller os hvem de tre personer er, og hvordan deres relation er.

Lag for lag afdækker Lisa Jewell den opsigtsvækkende og grufulde beretning om fortiden i det store hus i Chelsea. Historien om Libbys familie byder på store, foruroligende overraskelser og flere velvalgte tvists. Bogen holder læseren fanget fra først til sidst.

Siggi Christensenділиться враженням3 місяці тому
👍Раджу

Virkelig god og velskrevet bog!!! Kunne ikke være oplæst bedre!!

Jan Kenneth Vikkelsøділиться враженням2 роки тому
👍Раджу

Virkelig god og spændende bog

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз