da

Svend Brinkmann

Svend Brinkmann (f. 1975) er en dansk psykolog. Han har en PhD i psykologi fra Aarhus Universitet og har desuden også en bachelor i filosofi. Han har siden 2009 været ansat som professor i psykologi ved Aalborg Universitet — hans områder er her almenpsykologi og kvalitative metoder.

Svend Brinkmann har skrevet, redigeret og bidraget til flere bøger og forskningsemner gennem tiden. I mange år har det særligt været diagnosekulturen, han har forsket i og skrevet om, men også den religiøse dimension i tilværelsen er et område, har har beskæftiget sig med, eksempelvis i værket Mit år med Gud fra 2021.

I 2014 blev Svend Brinkmann kendt i en bredere offentlighed med bogen Stå fast, som er hans opgør med og modsvar på det selvudviklingstyranni, han så i tiden. Svend Brinkmann har også skrevet bøger som Ståstedet fra 2016, Hvad er et menneske? fra 2019 og den nyeste udgivelse Tænk, som blev udgivet i 2022. Han er desuden vært på podcasten Brinkmanns Briks.
роки життя: 23 Грудня 1975 теперішній час

Книжки

Аудіокнижки

Переклади книжок

Цитати

Marko P.цитує5 місяців тому
ar været en uvurderlig hjælp
Marko P.цитує5 місяців тому
udtrykke sig fyndigt
Erik Johansen Jappeцитує15 днів тому
“Jeg ved godt, at det ikke er særlig opløftende, men jeg mener, at menneskehedens største opgave – måske nogensinde! – er at håndtere konsekvenserne af vores egne aktiviteter. Hele den teknologiske udvikling kommer med en bagside.”

Враження

Ingelise Andersen Og Allan Skoropaділиться враженнямторік
👍Раджу

Tankevækkende

Astrid Friboділиться враженням2 роки тому
👍Раджу

Svend Brinkmann er igen god. Megen eftertænksomhed i denne bog. For pokker da han kan det der med at tænke. Og det gør altså bogens budskab ekstra troværdigt, når forfatteren selv læser.

lauridsen67ділиться враженням2 роки тому
💡Пізнавальна
👍Раджу

Rigtig god bog og meget tankevækkende

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз