da

Stephanie Perkins

Stephanie Perkins er en international bestsellerforfatter og har altid arbejdet med bøger – først som boghandler, så som bibliotekar og nu som forfatter.

Книжки

Аудіокнижки

Цитати

Marianne Kirsten Windfeld-Hansenцитує2 роки тому
“Det er begyndelsen på alting.”
Anja Vestergaard Høyцитуєторік

“Men du kan godt lide ham.”
Jeg rødmer. “Ja ... det kan jeg vel.”
Det er umuligt at læse St. Clairs ansigtsudtryk. Måske er det irritation. Han nikker over mod min dør. “Vil du stadig med ud?”
“Hvad?” Jeg er forvirret. “Ja, selvfølgelig. Lad mig lige skifte tøj først.”
Jeg lukker ham ud, og fem minutter senere er vi på vej nordpå. Jeg har taget min yndlingstrøje på, et fund fra en genbrugsbutik, der sidder rigtig flot, og et par jeans og sorte lærredssneakers. Jeg ved godt, at sneakers ikke er specielt fransk – jeg burde nok have taget spidse støvler eller farlige hæle på – men i det mindste er de ikke hvide. Det er rigtigt nok, hvad de siger om hvide sneakers. De eneste, der har dem på, er amerikanske turister. De er store og grimme og lavet til at slå græs eller male huse.
Det er en smuk aften. Lysene i Paris glimter gult, grønt og orange. Den lune luft blander sig med lyden af snakkende folk på gaderne og klinkende vinglas på restauranterne. St. Clair er i sit es og i gang med at fortælle detaljeret om nogle af de mest uhyggelige dele fra Rasputinbiografien
D’ hyggeligtцитуєторік
Distanceblænder. En person, hvis skønhed, kundskaber eller blændende egenskaber svinder ind ved nærmere eftersyn.

Враження

Peter Müllerділиться враженнямторік
👍Раджу
🐼Добра

Var tilbage i min ungdom🥰 med et knips

HUділиться враженнямторік
👍Раджу

Udmærket lydbog

Jesper Pehrssonділиться враженнямторік
🎯Корисна
👍Раджу
🐼Добра

Tror den er bedst som bog. Oplæserens gengivelse af Isla og Josh stemmer var frygtelig. Især Isla gav nærmest hovedpine. Ved godt hendes stemme var beskrevet som pibende, men alligevel

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз