bookmate game
da

Jesper Stein

Jesper Stein (f. 1965) er en dansk forfatter. I 1996 blev han uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har herefter arbejdet som både kriminalreporter og litteraturjournalist. Han har siden 2015 været fuldtidsforfatter.

Jesper Stein fik sin debut som skønlitterær forfatter i 2012 med værket Uro. Værket er første bind i krimiserien om vicepolitikommissæren Axel Steen. I 2013 udkom Bye bye Blackbird som bind to i serien. De efterfølgende bøger i krimiserien tæller Akrash fra 2014, Aisha fra 2015, Papa fra 2017, Solo fra 2018 og syvende bind City, som udkom i 2023.

For krimiserien om Axel Steen har Jesper Stein modtaget adskillige priser. I 2015 modtog han Dan Turell Medaljen for serien, og året efter blev han belønnet med De Gyldne Laurbær for Aisha, fjerde bind i serien. For sjette bind Solo modtog han prisen for årets bedste danske krimi af Det Danske Kriminalakademi, og listen over priser og gode anmeldelser fortsætter derfra.

Foruden sin populære og anmelderroste krimiserie har Jesper Stein også udgivet det selvbiografiske værk Rampen i 2020, der dykker ned i forfatterens komplicerede opvækst med sine forældre, samt Ædru i 2022, som omhandler alkoholisme fra den fordrukne mandlige forfatters perspektiv.
роки життя: 1965 теперішній час

Книжки

Аудіокнижки

Розповідач

Цитати

Svend Aage Jakobsenцитуєминулого місяця
Elsebeth Egholm
Vandrende skygger

Bunken med sphagnum dækkede det cirkelrunde be
Svend Aage Jakobsenцитуєминулого місяця
Sådan; vær så artig.
Svend Aage Jakobsenцитуєминулого місяця
stuen.
Føj for den, hvor du stinker, Allan, konstaterede hun. – Noget appetitligt lig bliver du nok ikke!

Враження

Anja Markussenділиться враженням9 місяців тому
👍Раджу

🩵🩵🩵🩵🩵👌🏼😎

Thomas Grønbeck Pedersenділиться враженнямторік
👍Раджу

👌👌👌

Anne Merete Lading Fernandez Garciaділиться враженням2 місяці тому
👍Раджу

Virkelig god og spændende 👍😊

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз