da

Line Kyed Knudsen

Line Kyed Knudsen f. 1971 voksede op i Albertslund på den Københavnske Vestegn i et boligbyggeri, der hedder Galgebakken kendt som et fristed ala Christania. Selvom Line, mod sin vilje, var enebarn, var huset i Galgebakken altid fyldt med naboernes børn, og Line voksede op med sine akademikerforældre og andre venstreorienterede - og ikke altid mentalt tilstede voksne – der alligevel formåede at skabe rum til børns kreative udfoldelser. Line elskede fx at spille teater og synge og drømte om at blive berømt og gå med læbestift. Hun meldte sig til alt det teater, der fandtes i Albertslund og kæmpede en hård kamp hver gang for at kapre hovedrollerne. I gymnasiet valgte hun musisk - og ved en stor fejl "matematisk" linje – selvom hun faktisk var tæt på talblind. Og hun var da også mere interesseret i musikken og alle skolekomedierne, end at løse 3. grads ligninger og fysikrapporter. Da hun blev student, flyttede hun først til Svendborg for at gå på teaterhøjskole og senere var hun med i en teatertrup. Det lykkedes dog ikke at blive skuespiller, nok pga. af mangel på talent og situationsfornemmelse, men Line flyttede i stedet til København, hvor hun desværre var for normal til at få bistandshjælp og derfor blev tvunget ud i et job på restaurant Jensens Bøfhus , hvor hun blev hængende i over seks år bl.a. som en meget sød restaurantchef. Men pga. den store interesse for teater og sang, og ikke mindst hendes talblindhed, havde Line fået utrolig dårlige karakterer i gymnasiet, og alle videregående uddannelse var derfor lukket land for hende. Til sidst lykkede det dog at komme ind på filosofi- og økonomistudiet på CBS, da hun fik dispensation. Samtidig med studierne mødte Line sin nuværende mand i en swimmingpool på Cypern (hun var ikke ædru, og han kom fra Rungsted og en borgerlig familie) og de to modsætninger flyttede senere til Galgebakken, hvor de bor den dag i dag med to forholdsvis normale børn og en adfærdsvanskelig hund. Desuden er Line uddannet cand.merc.hrm med speciale i kunstneriske virksomheder. Line Kyed Knudsen debuterede i 2003 og har siden skrevet en lang række bøger for børn og unge. Forfatterskabet omfatter alt lige fra billedbøger til de små, pigeserier, letlæsningsbøger, gysere og ungdomsbøger.

Книжки

Аудіокнижки

Цитати

Henrik Langeцитує2 роки тому
søndagen!” siger Klara højt.
Hendes mor ryster på hovedet. ”Det er jo ikke rigtigt, Klara,” siger hun og sætter hænderne i siden.
”Hvad vil du da gerne lave?” spørger hendes far.
”Jamen vi kunne tage i biffen. Eller ud at shoppe. Eller noget andet sjovt.” Klara stirrer på sin far.
Men han kigger bare ned på sin computer. ”Ikke den her weekend,” mumler han bare. ”En anden gang kan vi gå i biografen.”
”Hvorfor er det altid jer, der skal bestemme?!” råber Klara og tramper op på sit værelse. Hun krammer sin bue og føler sig helt alene.
Om mandagen kan Klara ikke vente med at komme på frit. Hun
Jacob Willemoes Knudsenцитуєторік
og Julies alvorlige blikke.
madslunddalsgaardцитує2 роки тому
Der er jo ingen der ved, at hun også godt kan LIDE Lukas.

Det er lidt mærkeligt

Враження

Katrine Juelділиться враженнямторік
💡Пізнавальна
💞Романтична
😄Весела
👍Раджу
🐼Добра

🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐱🐻🐻🐻🐻🐻🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐱🐱🐰🐰🐰

Stine Duus de Bustosділиться враженнямторік
👍Раджу

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Stina Wendtділиться враженнямторік
👍Раджу

🥺😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 • Line Kyed Knudsen
  Alberte i børnehave – En dum dag
  • 1.1K
  • 22
  • 51
  • 63
  da
  Книжки
 • fb2epub
  Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз