bookmate game
da

Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård (f. 1968) er en norsk forfatter og en af de mest omtalte og diskuterede forfattere i nyere skandinavisk litteraturhistorie. Knausgård debuterede i 1998 med romanen "Ude af verden".Bogen indbragte Karl Ove Knausgård Kritikerprisen og Brageprisen. I 2005 kom efterfølgeren "Alting har en tid" (på dansk i 2007). Det er dog Knausgårds monstrøse romanprojekt ”Min kamp” — en serie på seks selvbiografiske bøger — der for alvor har slået hans navn fast. Hans kompromisløse tilgang til det personlige stof og nærgående virkelighedsskildringer har fået litterater til at diskutere genren autofiktion, mens begejstrede læsere hele verden over har kastet sig ud i at læse de mere end 3500 sider om en indadvendt nordmand bosat i Skåne.
роки життя: 6 Грудня 1968 теперішній час

Книжки

Аудіокнижки

Цитати

larshviidцитує4 місяці тому
Der, alene i en etværelses, feminint indrettet lejlighed midt i Söder, læste jeg Gitta Serenys bog om Treblinka Into that darkness, den gjorde mig dårligt tilpas i to uger, og efter det læste jeg ikke mere om det, den vej var det ikke muligt at komme længere ad, der lukkede alt sig om sig selv.
larshviidцитує6 місяців тому
Hvis jeg havde sagt det til Espen, ville han have protesteret energisk, han så ikke sig selv sådan, det vidste jeg, men der var en enorm forskel på os; han kunne læse Ekelöf, Celan, Akhmatova, Montale, Ashbury, Mandelstam, digtere jeg knap nok havde hørt om, som det mest selvfølgelige i verden, og der var ikke noget prætentiøst over hans læsevalg, som der desværre var over mit, jeg viftede med forfatternavne som middelalderriddere viftede med flag og faner, men ikke han, ikke Espen, han var ægte.
Lykke Lauridsenцитує2 роки тому
Vi var nok nærmere tolv, tænkte jeg og stak paletkniven ind under et af æggene, som lå stift på metalbladet da jeg løftede det over på tallerkenen.

Враження

Dorte Reehaugділиться враженням2 роки тому
🔮Мудра
💡Пізнавальна
🎯Корисна
😄Весела
👍Раджу

Fantastisk bog og virkelig god fortæller

Elisabeth Overholt Schmidtділиться враженням2 роки тому
👍Раджу

En lærerig historie

Ingegerd Ann-catrin Nilssenділиться враженням13 днів тому
👍Раджу

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз