Nis Jakob er født 1961. Han har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet anmelderroste spændingsromaner på etablerede forlag siden sin debut i 1999.

Fra 2011 har han udgivet sine romaner på sit eget forlag Billige eBøger og har toppet bestsellerlisterne for ebøger.

Nis Jakob leverer velskrevne, underholdende og fængende fortællinger, der med både krimi-spænding, humor og sex som brændstof tager fat på livets store og små konflikter og tager læserne på fascinerende rejser ind i det moderne menneskes kaotiske liv.
роки життя: 21 Вересня 1961 теперішній час

Книжки

Аудіокнижки

Розповідач

Серії

Цитати

Ирина Осипенкоцитує5 місяців тому
Så forsvandt den fornemmelse af en anden virkelighed, som drømmen havde efterladt i ham, og han var tilbage i det rum, han kendte så godt.
Jens Christian Hejndorfцитує7 місяців тому
Han havde afhændet
Jens Christian Hejndorfцитує7 місяців тому
Som den eneste i gruppen

Враження

Heidi Ahlmann Petersenділиться враженням9 місяців тому
👍Раджу

👍🏻💪😎

Heidi Ahlmann Petersenділиться враженням9 місяців тому
👍Раджу

👍🏻🤘

Susanne Kjær Seidlerділиться враженнямторік
🔮Мудра
🎯Корисна
🌴У відпустку
👍Раджу

”Kaliffen” er 4. bind af thriller-serien om Wolf. Jeg hørte bogen som lydbog, indlæst på formidabel vis af Henrik Hartvig Jørgensen. Lad mig med det samme anbefale, at man læser de 3 første bind også. Det vil betyde, at man med det samme er meget mere inde i karaktererne og den specifikke handling i ”Kaliffen”.

Det er i hvert fald min overbevisning. Jeg har ikke selv læst de 3 første bind og det betød at der gik lidt tid, inden jeg var helt inde i bogens handling og efterforskernes særpræg. Udover selve efterforskningsenheden, figurerer der desuden nogle små ulovlige enheder, som nogle af efterforskerne selv har oprettet.

Der er fuld fart på fra første side. På trods af, at det er mit første bekendtskab med Wolf, Inessa, Sarah B & O og alle de andre karakterer så ser jeg bestemt frem til næste bind i serien. ”Kaliffen” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du vil underholdes af spænding i højeste gear.

Vurdering: 5/6 Roser.

Krimiormen.dk

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз