da

Katja L. Berger

Katja Berger er født i København og opvokset i henholdsvis Hovedstaden og på Falster. Hun er udlært boghandler og senere uddannet i marketing. I dag bor hun i København, hvor hun arbejder med tekstforfatning og digital marketing.

Katja har altid haft en livlig fantasi og fandt sin kærlighed til det skrevne ord i folkeskolen, hvor mobning skilte hende fra de andre elever. Efter års pause fra bøgernes verden, vendte hun tilbage, og i tiden som boghandler begyndte idéerne at spire.

Katjas debutroman ”De 7 synder” (2016) udforsker både den måde, vi ser os selv på, men også, hvordan vi behandler vores medmennesker og vores verden. ”De 7 Synder” er ikke kun en fantasyroman for unge, men også historien om at finde sig selv og leve med sine valg. Katja betegner selv romanen som en udviklingsroman for både karakteren Kane og sig selv. En udvikling, som Katja følger op på i fantasytrilogien ”Fortællinger fra Døden”. Første bind ”Sjælehenteren” udkommer d. 14. september 2017 og har fokus på tro, opofrelse og medmenneskelighed.

Книжки

Аудіокнижки

Враження

Lisa Hovald Therkildsenділиться враженням8 місяців тому
👍Раджу

Lisa Hovald Therkildsenділиться враженням8 місяців тому
👍Раджу

Lisa Hovald Therkildsenділиться враженням8 місяців тому
👍Раджу

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз