da

Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov (f. 1976) er en dansk forfatter, litteraturkritiker og desuden kendt for sine indslag som samfundsdebatør. Hun er uddannet i litteraturvidenskab ved Københavns Universitet og fik sin litterære debut i 2002 med antologien ”De røde sko – Feminisme nu”. Sin romandebut fik hun med værket ”Rygsvømmeren” i 2003.

Книжки

Аудіокнижки

Розповідач

Цитати

Kim Husted Kjeldgaardцитуєторік
sur anmeldelse af en feministisk
Pernille Juelsen Hansenцитує2 роки тому
Jeg lå i et rodsammen med armene om resterne af mig og neglene langt inde i kødet, hvis ikke det var spændetrøjen, der pludselig strammede til, så jeg ikke kunne røre mig, selv om jeg prøvede.
Eva Dahl Andersenцитує2 роки тому
Men min hud var glødende varm efter mange dage i solskin på Kirkes altan og Ingeborgs terrasse, og mit hår var skinnende skulderlangt, bleget af solen og brintoverilte, og eftersom jeg aldrig tidligere havde prøvet at ligne den kvinde, jeg måske var, tænkte jeg, at det ville være synd og skam med blodige hænder.

Враження

Birthe Skov Johsділиться враженням2 роки тому
👍Раджу

❤️👌❤️

Heine Bech Fischerділиться враженнямторік
🎯Корисна
👍Раджу

Ærligt, så får man jo lyst til at opsøge Leonora og gi’ hende verdens største krammer. 😪 Hold da kæft et skvat af en far og psykisk ustabil hustyran af en moder.. 🤢 Fantastisk Leonora selv indlæser bogen 👏🏼🙏🏻💫 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra dog på en yderst tragisk baggrund

Signe Rogowska Strømbergділиться враженнямторік
👍Раджу

Være at læse!

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз