da

Mads Peder Nordbo

Mads Peder Nordbo (f.1970) er uddannet i nordisk sprog og litteratur samt filosofi og har forsket i bl.a. runer og sproghistorie. Han debuterede i 2012 med “Odins labyrint - et glasbarns fortællinger”, der røg direkte ind på bestsellerlisterne. I 2014 fortsatte historien med "Thuleselskabet". De to romaner gav ham tilnavnet "Dan Brown fra Tommerup", hvor han boede, da bøgerne udkom.

Книжки

Аудіокнижки

Серії

Цитати

Malene Janeczkiцитує2 роки тому
»Når du kommer ud i lysningen, skal du sætte dig på det væltede træ i midten, så sker resten af sig selv.«
Jette Lautrup Bojsenцитує2 роки тому
»Når jeg beder,« sagde præsten, »så ser jeg på mine foldede hænder. Jeg holder dem op foran mit bryst, så tommelfingrene vender ind mod mig selv. Tommelfingeren ligger tættest på hjertet, og derfor beder jeg først for dem, der står mig nær, som for eksempel min familie. Pegefingeren er den finger, andre bruger til at pege på mig med. Derfor beder jeg i anden ombæring for dem, der har noget at skulle sige over mig, som for eksempel læger. Langfingeren er den længste finger, og derfor beder jeg ud fra den om at hjælpe de højeste i samfundet, som for eksempel dronningen og regeringen. Ringfingeren er den svageste finger, hvilket enhver, der har spillet klaver, ved. Ud fra den beder jeg for de svage og syge i samfundet. Mens lillefingeren, den er bønnen for mig selv.«
Lars Hasse Olesenцитуєторік
Hvis du vil forstå, hvorfor en kugle triller, skal du finde det, der satte den i bevægelse. Alt andet er kun virkning, og virkningen er synlig for enhver. Det er årsagen, der rummer forklaringen.”

Враження

Maibritt Søndergaard-Andersenділиться враженнямторік
👍Раджу

👍

Vibeke Høg Fabriciusділиться враженнямторік
👍Раджу

👍

Maj-Britt Kallenbach Rydendahlділиться враженнямторік
👍Раджу

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз