da

Michael Mosley

роки життя: 22 Березня 1957 теперішній час

Книжки

Цитати

Lars Boesen Blomholtцитує2 роки тому
SIT er egentlig en misvisende benævnelse, for det lyder nemt. Det er det ikke. Man sætter sig op på en motions­cykel, og efter en kort opvarmning skal man cykle som en gal i 30 sekunder med stor belastning. Så får man en hvileperiode på 4 minutter, hvor man cykler stille og roligt, og derefter skal man cykle som en gal i endnu 30
Lars Boesen Blomholtцитує2 роки тому
Kvinderne, der var i HIT-gruppen, blev bedt om at sprinte i 8 sekunder og derefter cykle i 12 sekunder i roligt tempo. De begyndte med træningspas, der varede i alt 5 minutter, og øgede efterhånden tiden, så de kom op på 20 minutter.
Da der var gået 15 uger, var begge grupper kommet i bedre form – det kunne man se af deres kondital – men kun gruppen, der havde været udsat for HIT, havde også tabt sig. Kvinderne havde i gennemsnit tabt 2,5 kilo, men der var store individuelle forskelle. Nogle havde tabt helt op til 8 kilo, mens nogle få næsten ikke var blevet lettere.
Lars Boesen Blomholtцитує2 роки тому
Muskelstivheden, der opstår efter motion, skyldes ikke ophobning af mælkesyre, men bittesmå skader i muskel­fibrene, og her hjælper det bestemt ikke at strække ud. Det eneste, der hjælper, er at hvile sig.

Враження

Lars Boesen Blomholtділиться враженням2 роки тому
🎯Корисна
👍Раджу

 • недоступно
  Michael Mosley
  Høj puls
  • 69
  • 9
  • 1
  • 11
  da
 • fb2epub
  Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз