da

Mark Manson

роки життя: 9 Березня 1984 теперішній час

Книжки

Аудіокнижки

Цитати

Sofie Rahbekцитуєторік
Mål defineres normalt som ting som at tage en uddannelse, købe et hus ved vandet, eller at tabe sig syv kilo. Men den slags mål kan kun skabe begrænset lykke i dit liv. De kan være gode, når du jagter hurtige, kortsigtede fordele, men som rettesnor for din generelle livsbane er de elendige.

Picasso var produktiv gennem hele livet. Selv da han var i halvfemserne, producerede han kunst og blev ved indtil sine sidste år. Hvis hans målestok havde været at ‘blive berømt’ eller ‘tjene en ordentlig røvfuld penge inden for kunst’ eller ‘male tusind malerier’, så var han gået i stå undervejs.
Bente Aaцитуєучора
Kunsten at være fucking ligeglad
Jan Moustgaardцитуєторік
Der er forskel på at give en anden skylden for din situation og på, at den person er ansvarlig for din situation. Ingen andre end dig er nogensinde ansvarlig for din situation. Mange mennesker kan være skyld i, at du er ulykkelig, men du er den eneste, der har ansvaret for, at du er ulykkelig. Det er, fordi du altid vælger, hvordan du vil opfatte ting, og hvordan du vurderer ting. Du vælger altid den målestok, som du måler dine oplevelser ud fra.

Враження

Helle Lindholdtділиться враженням7 місяців тому
🔮Мудра
💡Пізнавальна
🎯Корисна
👍Раджу

Skøn bog🤗 god oplæser👍🏻

Jona Eleina Midjord Jokumsenділиться враженням4 місяці тому
👍Раджу

Rigtig god.

Anne Mortensenділиться враженням8 місяців тому
👍Раджу

Interessant historie om Will Smiths opvækst og anekdoter fra hans liv.
Spændende at få indblik i tilblivelsen og historierne bag om musikken, Fresh Prince og film karrieren. Jeg har altid været begejstret for underholdningen og humoren i de fleste af de film hvor Will Smith har været med i. Ofte kan jeg sætte både film og hans musik op på perioder i mit eget liv gennem de sidste 30 år
Flere gange måtte jeg dog undervejs tage mig selv i at finde Will og hans valg i livet usympatiske, egoistiske og narcissistiske. Det tog derfor tid at komme igennem bogen og jeg sad med tanken om hvorfor fa'en gider jeg at høre mere om ham. Men at vide mere om et menneske der lever et liv langt fra ens eget kan altid sætte noget i perspektiv

Synd at der ikke har været nogen som har rettet oplæseren, når han ikke udtaler navne og beskrivelser korrekt.

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз