Elle Kennedy

Jagten

Alle siger, at modsætninger mødes. Og de må have ret, for der er ingen logisk forklaring på, hvorfor Summer er så tiltrukket af Colin Fitzgerald. Hun plejer ikke at gå efter tatoverede, computerspilskodende, ishockeynørdede sportsidioter, som synes, hun er flyvsk og overfladisk. Hans snæversynede opfattelse af hende er det første, der taler ham imod. Og det hjælper ikke, at han er en af hendes brors bonkammerater.

Og at hans bedste ven er forelsket i hende.

Og at hun lige er flyttet ind hos dem.

Og at de alle tre er roommates.

Det betyder vel heller ingenting. Fitzy har gjort det klart, at han ikke er interesseret i hende, selvom gnisterne mellem dem truer med at brænde huset ned. Hun er dog ikke den slags pige, der jagter en mand, og hun har ikke tænkt sig at begynde nu. Hun har også nok at se til med sit nye studie, en klam underviser og en usikker fremtid. Så hvis hendes sexede, surmulende roommate bliver klogere og indser, hvad han går glip af?

Så ved han, hvor han kan finde hende.
394 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2019
Видавництва
Gyldendal, FLAMINGO
Перекладач
Sarah Louise Pedersen

Інші версії книжки

Враження

  Taniaділиться враженням2 роки тому
  🔮Мудра
  🎯Корисна
  💞Романтична
  🌴У відпустку
  🐼Добра

  Lidt langsom i opstarten, men synes faktisk den kommet okay efter det.

  Tanja Gram-Pedersenділиться враженнямторік

  Ok, men ikke lige så god som forfatterens triologi om ishockey spillerne

  Louise Nelly Olesenділиться враженнямторік
  👍Раджу

  Underholdende læsning

Цитати

  D’ hyggeligtцитує7 місяців тому
  „Er du klar over, hvor mange årtier du sætter os tilbage, hver gang du kalder en anden pige en luder? Vi har brugt årevis på at kæmpe for ikke at blive set som sexobjekter eller at blive fordømt eller gjort til skamme, hvis vi tilfældigvis godt kan lide sex. Det er slemt nok, at mænd stadig gør sådan. Når du også gør det, sender det et signal om, at det er helt i orden, at kvinder bliver behandlet på den måde.“
  D’ hyggeligtцитує7 місяців тому
  Summer spærrer de grønne øjne op. Påskønnelsen får hendes blik til at brænde af ophidselse, og fanden tage mig, om det ikke puster mit ego op, som var det en luftballon. Det bliver bare endnu større, da hun udstøder et skælvende suk, der går direkte i pikken på mig.
  D’ hyggeligtцитує7 місяців тому
  Vi er nødt til at bakke hinanden op og lære fremtidige generationer af piger, at det er vigtigt at stå sammen. Engang havde vi et fælles mål og en fælles fjende. Vi brændte bh’er af og kæmpede for retten til at stemme.
  Nu gør vi nar ad hinandens kroppe på de sociale medier og skyder skylden på elskerinden, hvis vores mænd er utro.

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз