bookmate game
da
Книжки
Caroline Albertine Minor

Hummerens skjold

De tre Gabel-søskende lever vidt forskellige liv: Ea er flyttet til San Francisco, hvor hun bor sammen med fotografen Hector og hans datter Coco, Sidsel er enlig mor til Laura og arbejder som konservator på et museum i København, mens deres egenrådige lillebror, Niels, lever som plakatopsætter og uden fast bopæl. Med årene er forskellighed blevet til afstand, men over fem dage i april må de på ny tage stilling til hinanden og deres fælles historie. Sidsel er nødt til at bede Niels om en tjeneste, der udfordrer hans selvvalgte ensomhed, og Ea giver lyd fra USA. I håb om at få kontakt til deres mor har hun besøgt clairvoyanten Bee Wallens. Der er et spørgsmål, som har meldt sig med påtrængende nødvendighed.

'Hummerens skjold' er en fortælling om familiens mytologi. Om at svigte og yde omsorg, om brudte forbindelser og de forbindelser, der overskrider forventninger, formåen og indimellem livet selv.
243 паперові сторінки
Правовласник
Gutkind
Дата публікації оригіналу
2020
Рік виходу видання
2020
Видавництво
Gutkind

Інші версії книжки

Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

 • Anne Poulsenділиться враженням4 роки тому
  🎯Корисна

  Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår formålet eller budskabet med den her bog. Vi følger blot tre mennesker på et tidspunkt i deres liv, og hører om hvordan det går dem lige i dette øjeblik. Derfor er det svært at sige, hvad man får ud af bogen. Den er læst og det var så det.

  Selvom jeg har det på den måde, så var der alligevel noget ved bogen, som jeg ret godt kunne lide. Sproget er rigtig fint og var med til at selvom, jeg ikke ser budskabet i bogen, så var det alligevel rart at læse bogen. De 3 Gabel-søskende bliver også skrevet frem på en måde, så jeg kom til at holde af dem og så jeg synes det var hyggeligt, at følge dem i deres liv.

  Alt i alt er min oplevelse af "Hummerens skjold", at selvom jeg ikke helt forstår ideen bag bogen, så var sproget en fornøjelse og det var hyggeligt at få et indblik i Gabel-søskendes liv.

 • Per Jacobsen Heapділиться враженням4 роки тому
  👎Не раджу

  Fængede ikke..gav op.

 • Anette Sparre Friborgділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз