da
Cara Hunter

Skjult

Повідомити про появу
Щоб читати цю книжку, завантажте файл EPUB або FB2 на Букмейт. Як завантажити книжку?
En kvinde og et barn bliver fundet låst inde i en kælder. De er kun akkurat i live, og det er ikke muligt at identificere dem: Kvinden kan ikke snakke, og hverken hende eller drengen figurerer i politiets database over savnede personer. Den forvirrede gamle mand, som ejer huset, påstår, at han aldrig har set dem før. Hele nabolaget er i chok — hvordan kunne det ske? Kriminalinspektør Adam Fawley ved, at intet er umuligt, og at ingen er så uskyldige, som de ser ud til.

Mens politiet desperat leder efter spor, falder Fawley over et gennembrud: en forbindelse til en uopklaret sag om en savnet kvinde og hendes barn. Da han indser, at den forsvundne kvinde boede i nabohuset, tror han at have opklaret begge mysterier. Men der er noget, som ikke stemmer med den lille dreng fra kælderen. Og sandheden er hårrejsende.

Skjult er anden bog i serien om kriminalinspektør Adam Fawley og hans team fra den på overfladen så trygge by Oxford. En veldrejet kriminalroman og et hårrejsende mysterium, som tager pusten fra læseren.
Ця книжка зараз недоступна
368 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2020
Видавництво
Gads Forlag
Перекладач
Brian Christensen

Інші версії книжки

Враження

  Tonny C Anderssonділиться враженням24 дні тому
  👍Раджу

  Uhyre spændende afslutning

  Bente Priesділиться враженням6 місяців тому
  👍Раджу

  Virkelig spændende

  Susanneділиться враженням7 місяців тому
  👍Раджу

  Spændende

Цитати

  Neel Christina Grønlundцитуєминулого місяця
  var ude efter Rob og flirtede med ham til hendes fødselsdagsfest.
  AB: Passede det?
  BD: Han flirtede med mig. Han sagde selvfølgelig til hende, at det var lige omvendt, men det var det ikke. Og under alle omstændigheder skete der ikke noget. Selv hvis han havde … Selv hvis …
  [pause]
  Det kunne jeg aldrig finde på at gøre mod Hannah. Okay?
  AB: Jeg forstår.
  BD: Og I fandt jo aldrig noget lig. Jeg ønskede vel at tro, at hun stadig var i live et eller andet sted. Men det kan jeg ikke længere tro på. For nu ved jeg, hun er død, og jeg kan ikke slippe den følelse, at han har noget med det at gøre
  Neel Christina Grønlundцитуєминулого місяця
  mener jeg. Hun fingerede sin egen død, bare for at komme væk. Så ingen ville lede efter hende. Jeg havde set et kriminalprogram om den slags engang. Hendes forældre bor i Spanien, så jeg troede, at hun var taget dertil.
  AB: Det virker højst usandsynligt, miss Dyer. Skulle hun have efterladt sit barn og være taget af sted uden pas og papirer?
  BD: Ja, jeg ved godt, det lyder tosset.
  AB: Og hun ville vel have sat sig i forbindelse med dig? Om ikke med det samme, så lidt senere, når der var faldet ro over tingene.
  BD: [pause]
  AB: I var trods alt bedsteveninder. Eller er det noget, jeg har misforstået?
  [tavshed]
  AB: Miss Dyer?
  BD: Altså, vi skiltes faktisk ikke som venner. Den dag, jeg fortalte dig om … Det var ikke sidste gang, jeg så hende. Vi havde et skænderi senere. Hun påstod, at jeg var ude efter Rob og flirtede med ham til hendes fødselsdagsfest.
  AB: Passede det?
  BD: Han flirtede med mig. Han sagde selvfølgelig til hende, at det var lige omvendt, men det var det ikke. Og under alle omstændigheder skete der ikke noget. Selv hvis han havde … Selv hvis …
  [pause
  Poul-Erik Toftцитує3 місяці тому
  siger hun eftertænksomt.

На полицях

  Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 887
  • 180
  Lise Faber
  Vil læse
  • 574
  • 45
  Niels Otto Lund Jensen
  Krimi
  • 197
  • 17
  Pia Stendorf
  Har læst..
  • 591
  • 1
  Læge Jesper Bælum v/Jesper Bælum
  Karin
  • 188
  • 1
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз